14 Mayıs 2012 Pazartesi

Mint Yeşili Kolye

Herkese Merhaba,
Bu sizlerle ilk buluşmam, güzel paylaşımlarda bulunmak ve iyi izler bırakmak dileğiyle..



Yukarıda resmini gördüğünüz kolye kendi çalışmam, lilibebek' ten suzy'nin sarmal kolyesini yapmaya çalışıp, teli  yanlışlıkla kalın alınca, daha başka birşeyler yapmaya karar verdim, bu tekniği ilk kez deniyorum, sonucu dilerim beğenirsiniz...

4 yorum:

  1. Heey, hemen geldim senden mail alınca. İlk izleyicin de ben oldum, şu anda havayi fişekle kutlayasım var:D Hayırlı olsun. Astroloji açısından yanlış bir zaman olsaydı bunu yapacak gücü zaten enerji olarak bulamazdın diye düşünüyorum. Bu yüzden iyi ki doğdu bloğun;) Sana şans getirsin ve çok büyük mutluluklar hatta...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok tatlısın, iyi ki varsın;) senden aldığım cesaret olmasa biraz zordu doğrusu!:).. İyi ki de ilk izleyicim sen oldun, bu; şansımın yaver gideceğini gösteriyor ne dersin;)) tüm güzel dileklerin için yeniden sonsuz teşekkürler, kocaman sevgi ve selamlarımla seni ve lili'yi öpüyorum..

      Sil
  2. Selamlar. Ben bu bloğu daha önce de bir kere görmüştüm. Belki mesaj da yazmışımdır, bilmiyorum. Ama sonuna kadar gitmediğimden unutmuşum. Özür özür:)) Şimdi gidip izlediklerime alayım da sık sık geleyim bari. Çünkü son derece akıllıca, becerikli ve güzel işler yapmışsın arkadaşım. Sevgiler gönderiyorum Afyonkarahisar'dan.

    YanıtlaSil
  3. Nurten Hanım, evet daha önce de gelmiştiniz çok iyi hatırlıyorum ben de:)teşekkür ederim yorumunuza, benden de selamlar, komşu şehirlerdeniz;)..

    YanıtlaSil