31 Ağustos 2012 Cuma

Burda Eylül Sayısı...

   Burda Dergisi'nin Eylül sayısının; Espark, D&R 'a gecikmeli de olsa gelmesiyle nihayetinde alabildim. Çünkü ayın 26'sında sorduğumda halen gelmedi denmişti. Esasen sayı çok geç kalmadı da ben biraz acele ettim sanırım, güzel haberleri okumak adına; neyse nihayetinde kavuştuk:).


    Bu sayısında malumunuz sevgili Lilibebek; Suzy'nin aldığı güzel ödülden de bahsedilmişti. Duymayan kalmadı tahmin ediyorum ama olsun, güzel arkadaşımı yeniden gönülden tebrik ediyorum.

 
 
Bu sayıdan hoşuma giden iki model oldu...
 
 
   İlki sol baştan 134 nolu model tasarımcı Mathew Williamson'ın bir çalışması; alışkın olduğumuz çizgi ve kesimden bir parça değişik, üstelik farklı renk kumaşlar kullanarak yine farklı bir görüntüye kavuşturabiliriz elbiseyi.  Bir diğeri ise 129 nolu sağdaki; parka-yağmurluk. Bu resimde görünmese de orijinal modelde; yağmurluğun önü kısa arkası daha uzun....  Geçen yıl yine bir Eylül ayında; İzmir Kipa'da bu yağmurluğun, açık gri ve füme rengi leopar desenlisini görüp almamış, sonra çok pişman olmuştum.  Gönlüme göre bir kumaş bulursam belki dikerim. Belki de oralarda bulursam yine alırım. Bu yıl da yine tatile henüz çıkmadım, işlerimden dolayı. Kendi işim de yayıncılıkla ilgili olduğundan  dergilerimizin  art arda çıkmasını beklemek durumunda kalıyorum, gerçi biraz da böyle olsun istiyorum zira aşırı sıcaklar bir parça beni bunaltıyor. Yine de bu yıl tatil planları ertelendikçe ertelendi. Tatil ihtiyacım had safhaya ulaştı..:) Sevgiler...
 

12 yorum:

  1. Lilibebek Suzy' i takip edenler arasında değilim o nedenle sizin aracılığınızla aldığı ödülü tebrik edeyim!

    Hitap ettiğiniz kitlenin genişlemesine çok seviniyorum. Sesinizi çok insan duymalı, yaptıklarınızı da görmeli!

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nurdan Hanım, Sevgili Suzy benim blog açmama vesile olan arkadaşımdır, hem de blog camiasında çok eskilerdendir. Herkese ilham kaynağı olduğu gibi, çok da yardımcı olmaya çalışır ayırımsız herkese.. O nedenle şiddetle tavsiye edeceğim, çook zengin blogunu ve zengin fikirlerini..

      Benim için söylediğiniz samimi sözlerinize çok teşekkür ederim. Sizin gibi değerli insanların yorumu beni ne kadar mutlu ediyor bilemezsiniz, sağolun.

      Sil
    2. Bu notu buraya bırakıp, hemen ziyaretine gidiyorum Suzy hanımın :))

      Güzel bir haftasonu dileklerimle,

      Sil
  2. canım bu aykı burdada guzel seyler var sanırım..parke yağmurlupu bende begendim..
    yalniz değilsin canım bende henüz bende tatile çıkamadım..bekliyorum sabırla o günün gelmesini..:)

    YanıtlaSil
  3. yetenekli insanın hali bir başka oluyor ;))

    YanıtlaSil
  4. sarı bluz birde suzy için alacaktım sayıyı bende.

    YanıtlaSil
  5. Canım, çok teşekkür ederim tekrardan. Blogunda yer vermen de büyük nezaket...

    YanıtlaSil
  6. Yorum yazarken nedense sorun yaşıyorum ama bu gün başardım:)

    YanıtlaSil
  7. ne güzel modeller bayıldım:) bence bende almaya başlamalıyım:)

    YanıtlaSil
  8. :) Burda alıp sadece 1-2 modeli beğenip onları da yapmadığım için sanırım artık burd a almamaya karar verdim:)
    bu arada benim de tatil ihtiyacım had safhada çok iyi anlıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. Bende koşa koşa gidip aldım.. güzel hafta sonları diliyorum..

    YanıtlaSil
  10. Sevil'ciğim, evet sayıda güzel sayılacak şeyler var. Tatile seninde en uygun zamanda çıkmanı dilerim:) hakikatten ihtiyaç ruhsal ve bedensel olarak..

    PINKY FASHION; Evet gerçekten çok yetenekli, hayalgücünden yararlanmasını çok iyi bilen bir insan.

    Huzur Moda; Evet o sarı bluz benimde dikkatimi çekti onun kısa kollu triko versiyonundan var evde, bazı değişiklikler yaparsam o modeli paylaşacağım, eski bir bluz bendeki ona benziyor. Bence sen de almalısın;)

    Suzy'cim, rica ederim, sadece paylaşmak istedim:),
    Yazarken sorun yaşıyorsun demek, hımm bir bakmak lazım.. yeni olunca böyle oluyor işte haha:))) ancak bulurum nedenini dur bakalım bir araştırmaya başlayayım da ;) ....

    CMOS; evet başlayın, eskiden daha güzeldi burda gerçekten, hele bir aralar sürekli benzer modeller oluyordu... Eski burdalar çok daha iyi gibi düşünüyorum, yine de ara ara hakikatten almaya değer kalıpları bulunuyor.

    Mocha Daily; Hımm belki seçilen kalıptandır arada oluyor öyle şeyler, ben de bazen yalnızca belli bir iki modeli beğeniyorum. Dilerim siz de çıkabilirsiniz tatile gönlünüzce...

    Pınariko; iyi yapmışsınız;) teşükkerlür iyi dileğinize..

    YanıtlaSil