28 Ağustos 2012 Salı

Desenli Şifon Atlet...



    Çizdiğim proje hazırlandı, aslında basit görünse de benim yaptığım gibi kalıpsız çalışmayınız. Kendim nasılsa yaparım diyerek; ne Burda Dergisi'nden bir kalıp ne de başka bir atletten kalıp aldım. Öylece masaya koyup kesiverdim.  Bu arada Sol en baştaki emektar masamın görüntüsüne sanırım alıştınız artık. Kendileri salon masası olup sayemde sıradan bir masa haline gelmek üzereler... Kumaş şifon olunca kaymalar oldu; zor bir kumaş şifon, ama Allahtan modelin detayı yok. Göğüs kısımlarına minik pensler de yerleştirerek tamamladım modeli.. Bu minik tatlı tavşancık da dün akşam saati iş yerimde beni ziyarete geldi:), hayvanları çok sevdiğimi duymuş, beni bir görmek istemiş;)))! Ne iyi ettin de geldin tatlı tavşancık. Bir iki dakika sonra kaynaşmıştık da boynumdaki zinciri kemirmeye başlamıştı bile:)))...
Sevgiler....

12 yorum:

  1. Kumaş kesilmiş, biçilmiş, atlet haline getirilmiş, süslenmiş ve giyilmiş bile :)) Maşallah hem size hem minik tavşancıka :))

    Bluz harika olmuş ve çok yakışmış; tavşan bu yayının mücevheri olmuş ve ojeler hepsinin sözcüsü olmuş! (Söyleyin ojeye rengine bayılmış bulunuyorum)

    Sevgilerimle,




    YanıtlaSil
  2. canımmm çok güzel olmuş atletin bayıldım diyebilirim...ustunde duruşu, boyu, kuması herseyı harıka..iyi günlerde giy tatlım..

    YanıtlaSil
  3. Nurdan Hanım; çok teşekkür ederim söyledim:)...

    Sevil'ciğim, çok teşekkürler canım, rahat efil efil uçuşuyor, yaz için ideal..

    YanıtlaSil
  4. Proje halindeyken de beğenmiştim, şimdi de beğendim:) Ben çok üşeniyorum kalıp çıkarmaya, dikiş kadar oyalıyor o yüzden kalıpsız çok çalıştığım olmuştur:)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canımmm, tavşan da çok şirinmiş... :)

    YanıtlaSil
  6. Çok şık olmuş,sizede çok yakışmış iyi günlerde kullanın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş olmuş,şahane de yakışmış:)
    Güzele ne yakışmaz ya:)
    Güle güle giy canım.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. Çizilen dikilmiş bile... Keşke ben de böyle güzel çizebilsem diyorum gördükçe böyle hem çizimi hem dikimi... Süpersin.

    YanıtlaSil
  9. Çok rahat bir model.Ellerinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
  10. Seher Taşçı; çok teşekkürler.

    Swotpisces; evet tatlım, yayının maskotu tatlı tavşancık oldu:)

    Mehtap Kaya; çok teşekkürler.

    ZEL;çok teşekkür ederim çok incesiniz.

    Suzy'cim, sanmam bir araya gelsek Allah bilir sen benden güzel çiziyorsundur;) Eğitimini alınca kolay aslında çizmesi, yöntemleri var o kadar.... bir de el yatkınlığıyla neler neler halledersin;)

    Ayten; çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Merhabalarr :) atletiniz çok şık duruyor elinize sağlık zaten çizimdede öyle güzel yansıtmışsınızki dikilmişle birebir...Çiziminizede bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
  12. aa görmemitim bu bluzunu , renkleri çok güzelmiş , tiril tiril çok rahat gibi duruyor :)
    ben kalıp çıkarmaya üşeniyorum handancım ve kestiklerimin hatırı sayılır kısmı ziyan oluyor :))
    napim kalıp işi bana göre değil tez canlıyım ben:))

    YanıtlaSil