17 Ağustos 2012 Cuma

İkat Desenli Etek ve Kırmızı Bluz



Bundan önceki postumda Proje defterimdeki 1. çalışma ikat desen kalem etek tamamlandı. Birinde boynuma şu çok moda olan saçaklı ince fularlardan doladım, bunları çok seviyorum, diğerinde ise kendi yaptığım bir kolyeyi taktım.




Bu bluzda yine Proje Defterimden  3 nolu kumaş; klasik yuvarlak yaka bir bluz oldu. 4.Projem ise bir tişört yenileme olacak malumunuz bildirmiştim, bir hayli birşeyler yaptım ama henüz bitmedi, artık onu bayram sonrasına saklıyorum. Bu vesileyle herkesin bayramını kutluyor, iyilikler ve güzellikler hayatınızdan eksik olmasın, diyorum. Sevgilerimle..

12 yorum:

  1. Sürprizli işlerinizi de çok beğendim!
    Bir Beşiktaş taraftarı olarak siyah ve beyaz renklerin üstünlüğünü tartışmasam da kırmızı bluz de çok şık olmuş itiraf etmeliyim :)

    Ellerinize sağlık ve güzel bir bayram dileklerimle,


    YanıtlaSil
  2. ikisi de çok güzel canım, çok da yakışmışlar, eline sağlık, hayırlı bayramlar sana da... :)

    YanıtlaSil
  3. Nurdan Hanım teşekkür ederim, ben de çok severim siyah ve beyaz renklerini bir galatasaraylı olsam da:)) Bu arada fazla sürprizli değil esas sürprizli olan t-shirt yenileme olacaktı ancak daha önce de yazdığım gibi penye kumaş ile çok fazla riskli işlere girilmiyor, t-shirt'ün üstünü kapatttığım için sürprizli demiştim:)) onun hakkında fazla ipucu olmasın diye.. Bakalım Bayram sonrası inşallah az sürprizli olarak karşınızda olacak:).
    Ben de size sevdiklerinizle iyi bayramlar dilerim.


    Swotpisces; canım çok tatlısın teşekkür ederim. Sana da sevdiklerinle, mutlu hayırlı bir bayram diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Süper modeller çıkmış caımın içiiii:D Şu etek bomba diyorum!

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ziyaretinize geldim bıraktığınız yorum için çok teşekkür ederim.Diktiklerinizin ikiside çok şık ellerinize sağlık.İyi bayramlar.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. Suzy'ciğim, çok teşekkürler, sağol canım, çalışınca ancak oluyor, malum, hemen ilerleyemiyor insan. Ama sana hayranım, bir de liliş:))) oh oh oh. Hımm bu arada kuzum burda doğru düzgün kumaş bulmak zor, buldukça çıkacak ilginç birşeyler bakalım, kocamann öptüm tatlım...

    Mehtap Hanım'cığım, hoş geldiniz ben de çok teşekkür ederim ziyaretinize ve güzel sözlerinize, ben de yeniden iyi bayramlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. canım bluzünde eteğinde çok güzel olmuş ellerine sağlık..kombininde çok beğendim sana çok yakışmış.iyi günlerde giy canım :))tişörtüde bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  8. bu ararda unutuyordum geçmiş bayramını kutluyorum canım:)

    YanıtlaSil
  9. Ah benim dikkatli Sevil'im.. çok teşekkür ederim, sadık takipçilerimden birisin eksik olma, o nedenle unutsan bile ben yürekten kutladığını tahmin edebiliyorum, çok teşekkür ederim canım.

    YanıtlaSil
  10. Biliyorum buraya yorum bıraktım ama ben diktiklerine bakarken kolyelerini yeni fark ettim. Şu ilk kolyenin detaylarına da bir post ayır. Çok hoş gözüktü gözüme. Yakından da görelim.

    YanıtlaSil
  11. İkat desenine bayılıyorum...

    YanıtlaSil
  12. Suzy'cim onlarla ilgili bir post hazırlayacağım; sağol aklımda;)

    Helin; ben de çok beğeniyorum, stilize edilmiş pek çok formu bulunuyor dolayısıyla başka desenlerle karıştırılması çok muhtemel desenlerden, esasen desenler arasında geçiş çok fazla oldu.. bu da onlardan biri bence...
    Çok eskiden Rıfat ÖZBEK çok kullanırdı bu deseni, çok da güzel kullanırdı, halen de kullanıyor, sanırım en verimli kullananlardan biri; hem giysilerinde, hem yastıklarında.... Halen de beğenirim onun çalışmalarını...

    YanıtlaSil