12 Ekim 2012 Cuma

Çağla Yeşili Yeni Proje



   Kumaşlar evlerimizde cirit atıyor, kimi uzunlu kimi kısalı, kimi alınmış kimbilir ne zaman, kimi yenice, kimi planlı,  kimi plansız; bizlerde heyecan uyandıran kumaşlar!. Elimde çağla yeşili, yarı kamuflaj vâri, likra tül bir kumaş var (bu kumaşı tanımlarken çok zorlandım ama aynen bu şekilde). Bu kumaştan aslında daha var ama devamı kimbilir nerelerde. Projeyi çok çabuk  üreteyim diyorum zira havalar soğumadan belki de üzerine bir hırka giyilerek yazın da kullanılabilecek bir proje olsun, üzerinde yırtılmış gibi duran kendi kumaşından parçalar dikeceğim. Metal ayrıntılar yapışacak ama yırtılmış gibi duran parçaların üzerine mi, yoksa göğüs kısmında boş bulduğum yerlere mi olacak dikişten sonra karar vereceğim. Balıkçı yaka olacağı kesin. Çizimi yaparken aynı yeşilden bulamadığım için koyu sayılacak bir yeşille birazcık aceleyle çizdim, artık kusurlarımı görmezden gelirseniz sevinirim. Yalnız Hanımefendi de  yazdan kalan son günlere benim gibi tutunma çabasında belli ki, gözlerine gözlüğünü takmış, ille de yaz bitmeden bunu giyeceğim diyor:). Ah be güzelim bu havalar seni bozmazın, daha yenice iyi oldun diyorum:) ama nerdeee dinlemiyor;)). Sevgiler.

12 yorum:

  1. Benim kumaslar da cirit atiyor.ama ne proje var ne de dikecek zamanim..
    Sonucu sabirsizlikla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanım, doğrudur, oluyor öyle, yok çoğu zaman benim de projem olmuyor esasında, alınıp bekliyor kumaşlar birşeyler yapılacak günleri:).

      Sil
  2. Son güneşli günlerin tadını çıkarıyor bence :) Makinamı haftaya alacağım kısmetse biriksin istiyorum kumaşlarım bakalım ben neler yağacağım :) Şimdiden kolay gelsin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınarın Dünyası; hımm size de kolay gelsin o halde, serüven başlıyor desenize:))

      Sil
  3. Bende sonucu merakla bekliyorum.
    Sevgier.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat Cafe Tarifleri: Ben de bekliyorum, az kaldı:).. Benden de sevgiler.

      Sil
  4. bende merakla bekliyorum.
    güzel hafta sonları dilerim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınariko; çok teşekkür ederim. Az kaldı, güzel dileklere teşekkürler:)

      Sil
  5. çizim çok güzel olmuş sonucu sabırsızlıkla bekliyorum canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş yerinde aceleyle çizilmiş birşey, ama asıl önemli olan netice;) bakacağız bakalım nasıl olacak;)?

      Sil
  6. Kumaşlar feda olsun size :)) Elbiseler ve bluzlar da..... :)

    Hatta çantalar, takılar, ayakkabı ve mantolar; en güzelinden bir haftasonunu da verdim gitti ama çizimler benim olsun olmaz mı?

    Sevgilerimle ve olanca yüzsüzlüğümle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli Nurdan Hanım, yüzümde hep sizden aldığım enerjiyle gülümseme:) sağolun.. Çizimler sizin olsun, pek aceleyle çizildiler iş yerimde.. Siz isteyin yeter ne zaman isterseniz:) daha özenlisinden birşeyler yapmaya çalışırım. Sevgilerimle.

      Sil