18 Ocak 2013 Cuma

Ali Mağazaları ve Gratis İndirimi

   Merhaba,
   Dün önce PINKY FASHION 'ın blogunda %40 Gratis indirimini okudum, öğlen acaba gidebilir miyim diye düşünürken,  bizim kızlardan ikisi öğlen yürüyüşü yapmak için yemek arasında çarşıya yürüyeceklerini söylediler. Onlar formda kalmak pahasına yürümeyi tercih ederlerken, ben onların kanına girip hadi "Çibörek" yiyelim öğlen arasında dedim. Vallaha dost muyum düşman mı belli değil:))) Ama o kadar uzun süredir yemiyorduk ki. Malum, tam da Çibörek şehrinde yaşayınca insanın canı daha çok isteyebiliyor. Bizim kızlar da  benim keyiflendirici ve özendirici anlatımıma dayanamarak sanırım:) tamam, dediler. Ben yine yürümemekte ısrarlıyım. Onlara "siz yürüyerek gidin isterseniz ben Servisle gider; hem de sizden önce siparişleri veririm" dedim. Neyse öyle de oldu:))..  Çibörekler yendi ve  hatta bizim biraz daha  zamanımız vardı. Kızlardan biri evlilik hazırlıklarında ve nitekim gelinliğini görmek istedik. Hülyaca Gelinlik'e girip harkulade gelinliği gördük. Fotoğraf çekimine izin yok ne yazık ki.. Derken model karşısında mest olup aşağı indik, hemen sağ aşağıda Ali Mağzalarında %50 yazısını dev gibi görmemizle kendimizi içeride bulmamız bir oldu.  Tam da dün  o saatlerde Melislicious; meğer Ali Mağazalarındaki indirim yayınını hazırlamış. Çook fazla model, marka, bir aradaydı, neyere bakacağımı şaşırdım. Aşağıda gördüğünüz toprak rengi trençkotu aldım. Ayrıntıları esasen Melislicious'un blogundan inceleyebilirsiniz. Kesinlikle kaçmayacak bir indirim.  bilmenizde fayda var. Melis, şubelerini de yazmıştı onları oradan okuyabilirsiniz.
 
işte almış olduğum trençkot...

  
 Derken hızımızı alamayıp akşam yine Ali Mağazalarına gitmeye kalktık. Kısıtlı öğlen arasında pek birşey bakamamıştık zira... Ama önce evlenecek olan arkadaşımın almak istediği English Home' dan minik bir mutfak halısına bakalım dedik. Soluğu Espark'ta aldık. Minik halı  ne yazık ki kalmamış.. Orada da indirim olduğu için, hemen alınmış. Oradan çıkıp Gratis'e girdik bir hayli şeyler aldık ancak, raflar zaten  neredeyse boşaltılmıştı.. Ben esasen ne kadar ne aldığımdan bahsetmeyeceğim, zira hediye olarak da çok beğendiğim güzel şeyler aldım, burada minik bir bölümünü gösterebilirim, sürprizini kaçırmak istemem. İndirim dışında da aldıklarım oldu biten ürünlerden Maybelline'den rimel, jel rujlar vs.. Saç ürünlerinden almadım, zira saçlarım şu sıralar kışın getirdiği etkiyle sanırım yeterince tuhaflar saçlarımı riske atmak istemedim.
  
 Bir indirim zamanını daha kazasız belasız atlattım ki, bu arada Ali mağzalarına akşam hani yeniden gidiyordunuz ne oldu derseniz, gittik gittik ancak ciddi bir kuyruk vardı, bildiğiniz kuyruk yani... içeri girdik ama iğne atsanız yere düşmeyecek bir kalabalıktı... ardından öğlen arasında beğendiğim ürünler akşama kalmamıştı bile.. Bunun dışında beğendiğim bir iki şey olmasına rağmen, kasa kuyruğu beni canımdan bezdirince resmen vazgeçtim.. Halen güzel birşeyler kalma ihtimali var arkadaşlar, depodan sözedildiğini duydum zira...
 
Gratis indirimi ile ilgili minik not: ben gittiğimde zaten raflar hayli boşaltılmıştı (ki indirimin ilk başladığı günün akşamı olmasına rağmen). Ancak erkekler için sunulan ürünler halen indirimde var aklınızda olsun.  Erkek Duş jellerinin kokusu beni fazla cezbetmedi, fazla odunsu gibi geldi ancak tercihi  bu yönde olanlar mutlaka bir baksınlar..

Herkese iyi hafta sonları...

16 yorum:

  1. Güle güle giy bi tanem,çok yakışacak sana eminim.
    Emekliliğin en güzel tarafı " yarın ne giysem? " diye düşünmemek.

    Sen giyin kuşan,tak takıştır ama saçlarına bir daha söz etme,sonra duyup daha da asileşiyorlar bak benden söylemesi :)))
    Mutlu geçsin hafta sonun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nilgün ablacığım, öncelikle çok teşekkür ederim. Saçlar konusunda çok haklısın, aynen öyle yapıyorlar çünkü:)) peki sözünü dinyeleceğim gerçekten iyice asileşmelerini istemem çünkü:)), sevgiler, senin de mutlu geçsin:)).

      Sil
  2. İndirimler iyi de o izdiham insanı bezdiriyor gerçekten.
    Trençkot çok güzelmiş, iyi günlerde giyin.
    Ben de Nilgün Hanıma katılıyorum, emeklilik giyim konusunda büyük rahatlık getiriyor. Senelerdir aldıklarımı giysem bile yetecek aslında :)
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NOWACRAFT; çok teşekkürler. O günler de gelir inşallah:) sevgiler benden de:)

      Sil
  3. cnm benim çok sevdim trençkotunu harika bir parça yakalamışsın güle güle güzel günlerde giy işaallah! sana çok yakışacak:))) ben dün yine baktım güzel şeyler çıkmaya devam ediyo
    öpüldün!!!

    YanıtlaSil
  4. Sizde Eskişehir'de yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.Çok sevindim bir hemşeri blog daha BAnada beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Canım güle güle kullan, ne güzel bi trençkot almışsın. Fiyatı da süperdir eminim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım güzel ve fiyatı da çok hoş 35 TL ye denk geldi;)

      Sil
  6. Trençkotu güle güle kullanın, çok şık gözüküyor :)
    Eskişehir'de oturanlar için çok faydalı şeyler yazdıklarınız, o mağazanın adını duymadım hiç, İstanbul'da yok sanırım... Yalnız benim aklım çibörekte kaldı, gecenin bu saatinde hem de :( Ortaköy'de çok güzel yapan bir yer var, tez vakitte gidip yemeli :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Yukarıdakileri okuyunca aklıma; indirim günleri mağazalara kuponlarla dalanların yer aldığı film sahneleri geldi :))

    Ben indirim günleri takipçisi değilim. Öyle bir alışkanlığım olmadı daha doğrusu. Zaman ve fırsat bulduğumda elime geçeni alırım; öyle indirimli bindirimli bakamıyorum. Özenmiyorum desem yalan fakat bu takip işleri de profesyonellik ve zamanlama gerektiriyor. Alışverişte profesyonellik konusunda ben yaya kalırım özetle.

    Trençkot' u da güle güle giyin. Eminim çok yakışacaktır.

    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  8. trençkotunun rengine bayıldım güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Melislicious; evet canım çok güzel şeyler var ama ben kalabalıktan bunaldığım için bunu alıp çıktım, bir daha gittiğimde de istediklerimi bulamadım zaten;) sevgiler.

    nuryyl; Ben de tanıştığıma çok mutlu oldum:)

    Seher Taşçı; çok teşekkürler Seher’ciğim.

    Esen Can; Esen Hanım öncelikle teşekkür ederim, bu arada Çibörek deyince; desenize akşam akşam canınızı istetmişim:), güzel yapan yerler varsa kaçırmayın bence de;), buralara gelirseniz de ağırlamaktan mutluluk duyarım, bekleriz.

    Nurdan Kanber; Nurdan Hanım esasen indirim konularında çok iyi değilim yani özellikle takip konusunda, sadece duyunca gidip bakmak istiyorum, ama beni de kalabalıklar bezdiriyor değilse gitmekte mesele yok:)).. Rengi yakıştı evet çok teşekkür ederim:).

    Mormenekselerr;çok teşekkürler:).


    YanıtlaSil
  10. ooo cok şık mış canım ..saglıkla mutlulukla eskit...

    YanıtlaSil
  11. Ali Mağazalarından bende zaman zaman alışveriş yapıyorum, gerçekten hoş bir parça yakalamışsın;)
    Gratis İndiriminden bir şeyler bulmana sevindim bende the Balm Fırça aldım ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok iyi yapmışsın canım, güle güle kullan.

      Sil