8 Temmuz 2013 Pazartesi

Yazlık Tulumlar

  Merhaba, uzun uzun aralar verdim  üstüne bir de fotoğraf makinem arızalı sizlerle de paylaşmıştım. Yayınların durumu buyken bu işte.. Açıklamam budur arkadaşlar. Neyse Güzel bir Ay'a girdik malum ve Ramazan da geldi, herkes için güzellikler getirmesini diliyorum.
 
  Gelelim bu günkü  yayının konusuna; sizleri bilmem ama çocukken, annemin  dikmesi sayesinde  çok tulum giydim, hoş sağ olsun sayesinde her tür giysiyi giymek mümkün oldu. Bundan mıdır bilinmez, tulumları beğenmesine beğenir ama şimdilerde giymek için çok çok büyük bir arzuyla yanıp tutuşmam açıkçası, belki de yoğun giyilmesinin yarattığı doymuşluk hissiyle ilgili. Buna şöyle bir örnek verilebilir; resmi yerde çalışanlar bilirler (özellikle devlet dairesinde, üst düzey yetkililerle çalışanlar ya da resmi giysi zorunluluğu olan yerde çalışanlar) sürekli ciddi giysiler, klasik tayyörler, ceketler ve benzeri resmi giyim zorunluluğu insanı acayip sıkar, kısacası o kişi artık o giysiye doymuştur. Tıpkı onun gibi bir durum sanırım benimkisi...

 Bunun yanında modele göre değişmekle birlikte tulum bir parça da eziyetlidir nedenini bilirsiniz. Belki ondan olacak şimdilerle çok aramam ancak  aşağıdaki modeller kayıtsız kalınacak türden değil. Her tarzdan bir parça paylaşmak istedim.
 Meraklısına bildirmek isterim ki fiyatlar hemen bugünkü fiyatlarıyla eklendi, ilgilenen olursa markaların sitelerinden ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
Bershka'nın bu modelini çok çok beğendim. Yeniden tulum giydirtebilir gerçekten!
 
 
 
Mango tulumlarda indirimler var!
 
Yukarıdaki V yakalı kısa tulum 19.99 Tl diyor. Doğrusu ilkin ben de inanamadım, bir bakın isterseniz.  Not: Tipografik hatalardan şahsım sorumlu değildir A DOSTLAR;)!
 
                                                           Mango tulumlar...
 
Ve yine Mango, Yeni model çok iddalı !
 
 
                                   Stradivarius Tulumlar; onlarda da indirim var
 
 
 
Vero Moda İndirimli Tulumları Modagram'da  yukarıdaki gibi indirimli fiyatlarıyla..
 

 ZARA modelleri, kot olan çok sevimli göründü gözüme ...
 
 
 
 
 
Kaynak; Görseller Markaların kendi sitelerinden alınmıştır.

21 yorum:

  1. Tulum bu sene ben de giymek istediğim bir giysi.Hatta kumaşım var ,kalıbını çıkartabilirsem yaparımm:)

    YanıtlaSil
  2. Modeller birbirinden güzel,ben açıkçası fazla kullanmadım o yüzden alıp kullanasın var :) fiyatlarında öğrendik ayrıca süper oldu Sağol canım paylaşımın için

    YanıtlaSil
  3. Genelde şortlu modelleri çok beğendim, bir de ilk sırada Animal desen (ortadaki)oldukça hoş. Ben de beğeniyorum ama biraz tombiş olduğumdan yakışmayacağını düşünüyorum :(

    YanıtlaSil
  4. aslında sevmem deyıpte aldııgm parcalardan..anımal desenlı ve sortluları cok begendım canım...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel modeller ben de kot tulumu sevdim:)

    YanıtlaSil
  6. kahverengiyi beğendim:)çocukluğumdan beri hiç giymedim eziyetini oradan bilirim:))
    şimdi 8 yaşındaki kızımın var birtane geçen gün dışarı çıkarken giydi,zor oldu tabi o yaşta bir çocuk için:))
    emeğine sağlık.
    ramazanımız hayırlı,sağlıklı,bereketli olsun inşaallah:)

    YanıtlaSil
  7. tulumu bende çok sevmiyorum hatta şu sıralar özellikle neonlu olanları gördükçe rahatsız oluyorum .ama burada hoşuma giden modeller olmadı değil:)

    YanıtlaSil
  8. modeller çok hoş.kot tulum da bi harikaymış.tombiş olduğumdan bana göre değil..hayırlı ramazanlar diledim canım..:)

    YanıtlaSil
  9. canım merhaba :)
    tulumların hepsi birbirinden güzel..
    bende bu yaz kendime 2 tane tulum aldım..
    çok güzel duruyorlar ama kullanması seninde dediğin gibi biraz zahmetli :))
    ama güzel olunca her zahmete değiyor :))
    sevgiler öpücükler..

    YanıtlaSil
  10. tulum bakındığım şu günlerde böyle bir post hazırlaman nasıl işime yaradı anlatamam canım, ellerine sağlık, araştırmana sağlık :) öpüyorum tatlım :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. bahceperisi: Doğrusu yapsak mı diyorum ben de model araştırması sırasında zahmetli de olsa hevese geldim galiba)). Yaparsın tabi ki niye yapamayasın canım, yapar ve paylaşırsan güzel olur;) bir örnek de senden gelmiş olur, sevgiler.

    siyahkuğu: Evet onların cazibesi her zaman bir başka değil mi;)

    nuryyl: Sevgili Nur, evet al sen de güzel durur, çünkü fiziğin harika bence.. Doğrusu bu modeller beni de hevese getirdi ya dikmek ya almak fikri oluştu gerçekten. Sevgiler benden de..

    sevda s.: Bence tombiş filan dememek gerek, bence herkesin ki ayrı güzel duruyor gerçekten. Sevgiler:)

    KoKoŞ KeLeBeK: evet canım seçmece oldu bunlar;)) tatlım..;) sevgiler.

    Maviye iz süren: Ben de aynı şekilde düşündüm, kot olan ayrı hoşuma gitti doğrusu;) Sevgiler.

    ayseldogan: Aysel Hanım aynen öyle.. Ama çocuklara da ayrı güzel duruyor hani.. Doğrusu büyük modeller de hoş olmuş fena değil gerçekten giymeyi istetecek kadar var;) Sevgiler. Ramazan’ınız sizin de hayırlı olsun.

    Alanay yıldırım: Beğenmenize sevindim güzel örnekler var gerçekten;) Sevgiler.

    suhuba: Hakikatten örnekler hoş canım, sevgiler, özledim seni…!

    İmren: Kesinlikle öyle düşünmeyin ben herkeste ayrı güzel durduğunu düşünüyorum:). Ramazanınız sizin de hayırlı olsun. Sevgiler:)

    Sevil Aslan: Sevil’ciğim hoş geldin, nerelerde acaba diye düşünüyordum seni:).. Hoş geldin. İki tulumun ikisi de çok hoş durmuştur eminim.. Güzel günlerde giy canım. Hakikatten zahmetli de olsa güzel durunca o zahmete değiyor. Sevgiler benden de çoook.

    Semra Demir: Sevgili Semra’cığım, beğenmene sevindim. Tam da zamanlama açısından denk gelmesi iyi olmuş canım. Dilerim karar vermene yardımcı olacak örneklerdir;) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. Ahh ahh! Resmi dairede çalışıp o duyguyu yaşamayı bilmez miyim?! Kot tulumlara bayılıyorum, açıkçası rahat ve spor olan her şey şurada otururken cazip geliyor.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  13. Tulumlar modaymış demek, farkında değilim, ne kadar değişik modeller var...

    Handan'cığım, yazın herkes ya bir yerlere gidiyor, gitmese de el işlerine pek zaman ayrılamıyor. Ben de epeydir uzaklardaydım, Ramazan için döndüm. Ama bir fotoğraf makinesi edinip o güzel el işlerinden bizi daha fazla mahrum etme :)

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  14. bu güne kadar hiç tulum giymedim,kendime bir türlü yakıştıramıyorum

    YanıtlaSil
  15. Sinem; sevgili Sinem evet ben de çok iyi anlıyorum:))) Neyse aynı fikirdeyim, o şekilde bir giyim mecburiyeti olunca; salaş, rahat ve Jean özlemi tavan yapıyor;) Sevgiler.

    NOWACRAFT; Hakikatten birbirinden farklı modeller var. Ben de farkındaydım buralarda olmadığınızın. Hoş geldiniz. Fotoğraf makinesi konusunda haklısınız;) Sevgiler benden de.

    PINKY FASHION; canım sana yakışmazsa kimseye yakışmaz o kadarını söyleyeyim;)! anladın sen;) Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  16. hayırlı ramazanlar...sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Tulumlar çok hoş ama herkese de yakısmıyor .güzel vucutta güzel tulum .Bu güne kadar hiç gıymedim.ama fiyatları da uygunmus .

    YanıtlaSil
  18. ben de iki sene önce yine moda olmuşken giymiştim baya bi ama sonra bir kenara attım. Demek çıkarmanın vakti geldi:))) senin beğendiğin o siyah beyaz bershka tulumu ben de çok beğendim cnm cidden süper bir parça!
    sevgiler öpüyorum

    YanıtlaSil