27 Aralık 2013 Cuma

Kartopu Dekoratif Düğmeler

   Kartopunun sitesindeki bu birbirinden güzel dekoratif düğmeleri görmeyenler var mı bilmiyorum ama, hobi çalışmalarının herhangi birinde de düğme amacı dışında rahatlıkla kullanılabilir türden güzellikler. Henüz görmeyenler varsa daha pek çok temalı minik paketlerden oluşuyor düğmeler; bazı ülkelerin stilize edilmiş sembolleri, tatil teması, hayvanlar teması, arabalar, ayakkabılar ve tahminlerinizden fazlası:). Aşağıdaki linke tıklayarak hepsini tek tek inceleyebilirsiniz;) Sevgiler.




    
 
 
 

17 yorum:

  1. Çok şekerler. Ben ilk kez gördüm,annem çocuklara sürekli birseyler örüyor bunlardan kullanmalı. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. yaaa ben küçükken de vardı ananem yelek falan ördüğünde böyle düğmeler koyardı :) heeey gidi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm evet eskiden de varlardı gerçekten. Gerçi bunlar biraz daha detaylı temalara çalışmışlar:) Ülke temalı olanlar daha çok hoşuma gitti aslında;) dondurma, cornflex ve kola şişeliler ayrıca güzel..:) Linkten çıkmak istemiyorum kaç gündür:)). Sevgiler.

      Sil
  3. Çok cici bu düğmeler önceki sene ve bu sene aldım bunlardan, kırkyama festivalinden 6 liraya, İzmitten 5 liraya alıyorum, internet siteleri daha ucuz oluyordu ama bu site 7 liraya satıyor :( Ama çok ciciler değil miiii, kanaviçe tablolarda, dekopajların yanında fialn çok cici duruyorlar, kullanmaya kıyamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Banu Abla'cığım, senden kaçmaz bu detaylar ne iyi etmişsin. Kıyılacak gibi değil gerçekten. Fiyat konusu öyle oluyor birazcık;))) Ben de sizin şu minik geyiklere bayılmıştım, halen aklımdalar:)). Sevgiler.

      Sil
  4. Ay ne güzel şu kurabiyeliler yaaaa, ben de hep amacı dışında kullanıyorum bunları, ama hangisini alacağını şaşırıyor insan...Hepsi çok tatlııı

    YanıtlaSil
  5. Ayy cok sirinler benim bebeklik fotolarimda yeleklerimde hep var boyle dugmeler tekrar cikmalari ne guzel bende cocugum olursa ilerde ona yaparim :))
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. çok güzelmiş bayıldım ben bunları daha önce hiç görmemiştim canım güzel paylaşımın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. Çok şekerle o dondurma ve kurabiyelere bayıldım :))

    YanıtlaSil
  8. Ankara'da her yerde var bunlardan. Kartopu'nun değil ithal, tabii ki Çn'den. Ben de almıştım, duruyor öyle. Şık Dğme bir ara 6 liraya satıyordu. 5 ya da 5,5 şimdi. 4,5 liraya almıştım ben Ulus'ta Singer bayii'nden.

    YanıtlaSil
  9. Ben bayılıyorum bunlara,ahşap çalışmalarımda da kullanıyorum.
    Canım belki uğrayamam sonra,yeni yılını şimdiden kutluyor 2014 ün sana ve tüm sevdiklerine güzellikler getirmesini diliyorum!

    YanıtlaSil
  10. İnsanı gülümseten bütün minik ayrıntıları seviyorum:-)

    YanıtlaSil
  11. ne kadar şirinler:)))
    sevgilerimle

    YanıtlaSil

  12. Elift: Kesinlikle katılıyorum, hobi dediğimiz şeyler bizlerin içinden gelen doğaçlama çalışmalar aslında;)) Ben de gördüğümden beri çocuk gibi bakıp hangilerini alsam acaba diye düşünüyorum, karar vermek zor, hepsi birbirinden güzel.



    Aner: Tabii harika olur;) İnşallah. Sevgiler benden de..

    kocam bana topaç der: Beğenmene sevindim canım, sevgiler benden de..:)

    reyhane: Kesinlikle)

    aycan ulus: Ben de onları daha çok sevdim sanki;)))

    dikiş-terapi: Katılıyorum, Çinden ithal olduğu tahmin ediliyor hakikatten. Ankara’da şık düğmeyi herkesten duyuyorum. Eskişehir ve Ankara ; 1 saatlik yol, bir gün Ankara da yaparız güzel olur aslında;)) Sevgiler. Ayrıca detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim.



    coletté: İç içe geçen bilimsel disiplinler gibi bizim de hobi amacıyla kullandığımız malzemeler her an her amaçla farklı bir boyuta dönebiliyor; bu işin eğlenceli tarafı aslında değil mi çok haklısınız Sevgil Nilgün Ablacığım. Ben de sizin güzel dileklerinizin sevgiyle kabul ediyor, size ve ailenize de nice güzel seneler diliyorum.


    Handan: Ben de)…


    bücürükveben: Çok şirinler bir tişört alıp hepsini aynı tişörte dikesim var o derece sevdim)


    YanıtlaSil
  13. ne kadar şirinler!oyuncak gibiler adeta :)

    YanıtlaSil