21 Mart 2014 Cuma

Kısa Bluzlar

  Gardırobumda pek de fazla bulunmayan parçalardan esasen kısa ve nispeten kısa bluzlar. Tünik tarzı; biraz daha uzun bluzlar genelde tercihim. Ancak görüldüğü üzere esasen kullanım alanları pek de kısıtlı değil. Özellikle Eteklerle de çok rahat tamamlanan parçalardan olması tercih nedeni olabilir. Aşağıda birkaç örnek var toparladım. Kısa şortların yanında eteklerle de ne kadar hoş durduğu ortada siz ne dersiniz?




Görseller: Bershka, Stradivarius, Net a porter, Sammydress, Romwe

15 yorum:

  1. bu sezon çok moda ben çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. benim tercihim de senin gibi uzun blüzlardan yana, bu kısaları gençkızlara daha yakıştırıyorum, bir de benim takıntım var, yobazlar yüzünden eskiden böyle bir takıntım yoktu, illa kazak olsun, blüz olsun popumu tamamen kapatsın yoksa herkes popoma bakıyormuş gibi geliyor:((
    komik ama takıntı işte...diyorum ya sebebi yobazlar...onlardan sonra öyle oldu..
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde Hanım, tünikleri seviyorum şifon olursa daha da hoşuma gidiyor, uçuş uçuş, biraz da rahat ettiriyor açıkçası;)) Sevgiler.

      Sil
  3. son zamanlarda aldığım kilolar nedeniyle pek tercih etmesemde seviyorum kısa bluzları. üst sağdaki fotoğraftaki bluzları tercih ediyorum. alt tarafı şifon oluyor, güzel oluyor:)) artık isteğe göre değil, kilolara göre giyinmek zorunda kalıyorum. bu da hiç hoşuma gitmiyor aslında.
    teşekkürler güzel paylaşımların için. belki zayıflama durumumu hızlandırırım:)))
    sevgiler handan'cım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Asortik o kilolar nedeniyle ben de esasen tünikleri tercih ediyorum aslında ama kısa bluzları görünce de içim gidiyor. Kadınlar gününden bu güne rejimdeyim 1 kilo gitiş görünüyor, çok değilse de yavaş verilen kilodan yanayım:P)))) hihihi...

      Sil
    2. sende mi handan'cım? nedir bu kilolardan çektiğimiz:)) ben de dikkat ediyorum. haydi bize kolaygelsin o zaman:)

      Sil
  4. evet bazı kombinlere bu boylar çok güzel duruyor
    hatta ben siyah tişörtlerimden ikisinin eteğini daha yeni keserek kısalttım
    kıvırmadımda :)
    nasıl olsa kesik penyeler çok moda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülay'cığım, çok iyi yapmışsın bir de sen arada kombinlerini paylaşsan çok mutlu oluruz. vallahi herşeyi bizden öne yapıyorsun senin zevkine ben çok güeniyorum;)) arada bari kendini göster de hasret gidermiş kadar oluruz gerçekten Sevgiler.

      Sil
  5. Her ne kadar göbüş olsada ben de istiyorum bunlardan :) yüksek bel ile kombinleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım sen de göbek varsa biz ne yapalım diyeceğim:))) kesinlikle giymesilisin!! Sevgiler canım.

      Sil
  6. Tarz olarak beğendiğim parçalar ama daha kendimce bir kombin oluşturamadım.
    Sende çok kullanışlı kombinler bulmuşsun canım. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nur, yaparsın birşeyler eminim, hem de en güzelinden. O birden oluyor zaten.. Mutlaka aklına farklı bir model ve ikisinin buluşması gelecektir;)

      Sil
  7. benim gardrobumdada var böyle tshirtler.kaç yıllık.hep aynı kiloda olduğum için atamıyom satamıyorum.tekrar eskiler geri geliyor.evet yüksek bellede iyi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakire Hanım, çok iyi yapmışsınız yeriniz varsa atmayın gerçekten yeri geliyor. Özellikle farklı diye kabul ettiğimiz enteresan çalışmaları atmazsak bence yeri geliyor. Sevgiler.

      Sil