22 Eylül 2014 Pazartesi

Bordo Renk Etek (Pantolondan Etek Yapımı)



   Merhaba, daha önce de  kot pantalondan etek yapımını paylaşmıştım sizlerle, çok fazla tekrar yayın yapmak istemiyorum, sizleri sıkmamak adına, biraz da çekinerek yayınladım, sizlerden gelecek yorumlara göre yol almak istiyorum. Öte yandan benim fikrime göre ise; her birinin yayın amacı insanlara esin olmak ise; her bir proje, her bir renk insanlar üzerinde çok farklı fikirlere ve ilhamlara neden oluyor bence! O nedenle yayınlanmalı diye düşünüyorum.
 
   Daha önceki her iki projemin de bir karması oldu bu aslında o nedenle bu eteğin yapılışını  uzun uzun anlatmadım çünkü pantolondan etek yapımı üzerine iki yayınımda da fotoğraflarla göstermiştim ve anlatmıştım. Bu eteğin farkı ise  öne ek yerleştirmek ve arkasını yırtmaç yapmak oldu.
 
Diğer iki yayını merak edenler için.
 
 
İşte sonbaharın geldiğinin bir kanıtı güneş bir görünüp bir kaybolunca çekimler zorlaşıyor, ortaya aynı dakikalar içinde çekilse bile ; böyle iki farklı tona sahip fotoğraflar çıkabiliyor. Orijinal renk soldaki gibi;) çok tatlı bir şey...
 
 
 
 
Bu aşağıdaki zebra desen ise bulduğum parça bir kumaş. Desen çok küçük değil aslında ama ortasında gri ve beyazlı iki desen söz konusu defo değil ancak sütun gibi devam ediyor Kumaşın tamımını göremeseniz de... Sade zebra desenle tasarlansa çok daha hoş olurdu sanki.. Bununla fular ya da snood tarzı bir şey yapacağım. Şu sıralar karşıma sürekli zebra desen çıkıyor!...enteresan..

12 yorum:

  1. Canım bence emek verip yaptığın herşey çok değerli, bir de biz bu blogları öncelikle kendimiz için açmadık mı? Bence hepsini paylaşmalısın dediğin gibi her renk, her ufak detay bir ilham verir ayrıca birbirimizin yorumlarla motivasyonunu da arttırıyoruz dikmek daha da keyifli hale geliyor. Bu etek de çok güzel olmuş güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  2. Farklı olmuş. Bence yayınlamalısınız. Farklı fikirler ediniyoruz sayenizde.

    YanıtlaSil
  3. Ben hala kabul etmek istemesem de sonbahar geldi:))) eteğinin rengi de tam sonbaharlık çok hoş... bu pantolondan etek yapımı projeni çok sevmiştim, denemek istiyorum ben de bir ara.... Zebra desenli kumaşın da çok farklı çok hoş bir parçaymış cnm.... merakla bekliyorum ondan yapacaklarını da....
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Pantolonun rengi ne hoşmuş, etek olarak da giyilmesi her parçaya nasip olmaz. Şanslıymış ki senin becerikli ellerine rastlamış.
    İşlerini paylaşman konusunda sakın tedirgin olma. Önceki yayınını görmeyenler olabilir, şimdi böyle bir fikir arayışında olup senin yayınından yararlanacaklar olabilir. Renginden etkilenip, aa benim de böyle pantolonum var etek yapsam daha iyi kullanırım, diyenler olabilir.
    Ellerine sağlık canım.
    Selam ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Etek bir harika olmuş canım ellerine sağlık. Bencede bu tarz projeleri yayınlamakta fayda var kişiye göre farklı farklı ilham veriyor. Diğer kumaşı çok sevdim bakalım neler olacak.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş bence, rengi de tam sonbaharlık gerçekten. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Handancım bu kadar yarayışlı bir işlemki her dönüştürme işlemini görmek isterim ben zira benim dönüştürmelerimde fermuar bitiminde potluk oluyor maalesef :((
    Sanıyorum artık bir dikiş kursuna yazılma vaktim geldi :)
    Yeni kumaşında çok ilginç , farklı ama güzel bir fular olacak bence :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Çocukluğum geldi aklıma. Annem kendi elbisesini bozar ablam ve bana etek yapardı. Kadının elinde böyle bir marifet olunca, ekonomik olarak da çok etkili oluyor aile içerisinde.

    YanıtlaSil
  9. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel çok yaratıcı :) Ben de eski kot pantolonlarımı kesip yırtık şort yapardım :) Yeni keşfettim blogunuzu, takipteyim bundan sonra sevgiler :)

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar şahane bir renk! Zebra desenli kumaşa da ayrıca bayıldım:)

    YanıtlaSil
  12. renge bayıldım :)))
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil