13 Temmuz 2015 Pazartesi

Kiremit Rengi Bluz

   Merhaba ,


   Sizlerle şal desenini ve rengini çok çok severek aldığım yeni bluzumu paylaşmak istiyorum. Kiremit rengine karşı oldum olası bir ilgim vardır. Çok severim kiremit ve tarçın tonlarını, daha önce de paylaşmışımdır sizlerle.  Elim ister istemez toprak tonlarına, kiremit ve tarçın tonlarına kayar. Esasen dekorasyonda da onları beğenmiyor değilim ama fazlasıyla klasik oluyorlar farkındayım!! Oje de ve makyaj da da bu tonları seviyorum gerçekten.



 
    İyi ki ısmarlamışım dediğim bir bluz oldu bu. Rengiyle, deseniyle ve kalıbıyla çok çok içime sindi. İncecik pamuklu ve yumuşacık  bir kumaşı var.


     
 Fotoğraf çekimlerinde kımıldanmadan duramam; kıpır kıpır kıpır!...:) orayı burayı düzeltmekle meşgulken sabırlı arkadaşım da fotoğraf çekmeye çalışıyor, sabırlı arkadaş:)))! Aşağıdaki mekan benim iş yerimdeki kafeteryalardan biri... Size göre solumda duran kısımda çok yüksek ışık vardı çünkü orası bir bahçe... O nedenle yüksek ışıkta ancak bu kadar fotoğraflanabildim kusura bakmayın.


 Anvelop Bluz Buradan
 Jean pantolon: Zara
Topuklu ayakkabı: İzmir- Yerel bir mağaza
 Gözlük :Vogue


Bu arada Kadir Geceniz, hayırlara vesile olsun dilerim. Yoğunluğum nedeniyle şimdiden herkesin Ramazan Bayramını da kutluyorum. 
Tüm sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim ve dilerim tüm ülke olarak da birbirimizi itelediğimiz, ötelediğimiz ve ötekileştirdiğimiz değil tam tersi birlik, beraberlik ve iyi niyet duygularımızın ne kadar kıymetli olduğunu anladığımız güzel bir bayram geçiririz.
Herkese sevgiler:)

18 yorum:

  1. Kiremit rengine benim de ayrı bir zaafım vardır, yalnız ben ayakkabılara bittim, cidden güzel seçimlermiş :) Kadir geceniz sizinde hayırlara vesile olsun inşallah, hayırlı bayramlar teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış güzell bir kombin olmuş cnm.

    YanıtlaSil
  3. bluzun yakışmış canım güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  4. Gömlek çok şık. çok da yakışmış. Pemuklu olması rahat giyilmesini sağlayacaktır. hayırlı bayramlar diliyorum. sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Toprak renklerine karşı ilgi, sizinle kıyaslarsam çok daha olgun yaşlarımda başladı benim. Kırmızı yerine kiremit rengini; eskiden yüzüne bakmazken hardal tonlarını, pastel vizon, pastel mor tonlarını da çok daha huzur verici bulmaya başladım bir zamandır. Demem o ki benim bu yaşlarda gelip dayandığım huzur ve olgunlaşma kapısına siz çok daha erken varmışsınız.


    Kıyafetin güzelliğinden ziyade nasıl taşındığı önemli sanırım. (Dışarıdan bakan için) Kıyafetlerinizi çok güzel taşıyorsunuz, o nedenle ne giyerseniz, bu bluz gibi çok yakışıyor.

    Huzurlu, sağlıklı, mutlu ve çok keyifli bir bayram olması dileklerimle,

    YanıtlaSil
  6. Hem rengi güzel hem deseni,benim favori desenim zaten :)) çok da yakışmış,kotun spor şık yaptığı tarzı çok seviyorum,keyifle giy ::.

    YanıtlaSil
  7. şal desenine bayılırım,bluz çok yakışmış, güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  8. Bu renk hiç kıyafetim yok sanırım, ama sana çok yakışmış güle güle kullan hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. kendime bu tonları hiç yakıştıramasam da bluz cok guzel gerçekten, sana da pek yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  10. Canım yine harika bir desen seçmişsin. Bu tonları ben sana çok yakıştırıyorumve bu bluz de çooook güzel durmuş, kombinine de bayıldım. Ayakkabıların da bir harika:))))
    sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  11. Eskiden bende kahve ve kiremit tonlarını giyer ve severdim sonra kırmızı ve pembeye kaydı :) çok yakışmış iyi günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
  12. Shein den yine güzel bluzu bulmuşsubuz, çok yakışmış. Ben de geçen sizin üzerinizde gördüğüm mavi beyaz bluzu istedim. Güle güle giyin bluzunuzu.

    YanıtlaSil
  13. Sağlıkla giyin çok hoş duruyor üzerinizde.
    Rengi de modeli de çok beğendim şal desenine benim de özel bir ilgim vardır çok severim.

    YanıtlaSil
  14. çok şık olmuşsun harika..iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  15. Merhaba sizi mimledim, cevaplarınızı merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  16. Gömleğiniz gerçekten çok güzelmiş. Rengi size çok yakışmış. Kot ile buluşturmanız da ayrı bir güzellik katmış. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  17. bu renk beyaz tenli kadınlara çok yakışıyor bence :)

    YanıtlaSil