3 Temmuz 2015 Cuma

Kolye, Yüzük ve Tarak Toka


Merhaba
Benim dikişe ara vediğim zamanlarda takılara zaman ayırdığımı biliyorsunuz. Bu çalışmalarda dikişle çok ilgilenemediğim şu günler yaptıklarımdan bir kesit. 




Bu çiçek sepetini andıran çalışmamın benzerinden daha önce de yapmıştım ancak bu kez kısa boyunda bir kolye yerine uzun olmasını tercih ettim. Dolayısıyla oldukça uzun zincir ve siyah tüyler kullandım.  




    Evde bulunan doğal taşları yüzüklerde kullandım ve ortaya böyle birşeyler çıktı. Doğal taşların ve yukarıdaki kolyenin demir zeminine farklı materyallerin nasıl yapıştırılacağına dair geçmişte bir ipucu vermiştim, japon yapıştırıcılarıyla ilgili. Hatırlamak isteyenleri buraya alalım. Tarak tokalar ise uzun süredir yapılmayı bekliyordu. Nihayetinde vakit ayırıp tamamlayabildim. Bunlardan yine ve farklı modellerde de yapacağım. Daha önce bir izleyicim sormuştu, yapıp yapamayacağımı. Takılarla ilgilenen olursa mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. 

Herkese güzellikler diliyorum. Sevgiler:)

6 yorum:

  1. güzel olmuş hepsi.Güle güle kullan: )

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok şık ama kolyeyle tokalara bittim :))) Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuşlar ama özellikle kolyeyi çok beğendim. Elinize sağlık .

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık,hepsi çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  5. Handan'cığım, takı dönemindesin demek. Ara verip farklı işlerle uğraşmak iyi geliyor. Özlem ve fikirler birikince, çalışmalar da iyi sonuçlar veriyor. Ellerine sağlık, hepsi ayrı güzel.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuş hepsi canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil