25 Ekim 2015 Pazar

Mini Tripod Bulunmayınca Mini Çözüm Bulunur

Merhaba,

Havalar soğumaya başlayınca dışarıda çekim yapmak her zaman kolay olmuyor. Evde bulunan mini tripodu bulamayınca çekim yapmak için cep telefonunu kullanmaya karar verdim. Ancak çekimin flu çıkmaması için tripod niyetine  kullanabileceğim minik bir çözüm ararken Youtube'dan aşağıdaki çözümü buldum ve uyguladım. Şayet videoyu açma başarısı gösterirseniz izlemenizi tavsiye ederim.


   Burada artık iş bittikten sonra, kısacası ihtiyaç kalmadıktan sonra ortaya çıkan mini tripodumu görüyorsunuz. Bunlar internet üzerinden satılıyor ve iş görüyor aslında, tabiki aradığınızda bulursanız:)


   Burada da cep telefonunuzu minik kesilen kısmın arasına yerleştirebileceğiniz bir "Cep Telefonu Tripodu" yapmış oluyorsunuz karton bardaktan. Açacağınız kesik cep telefonunuza uygun olsun. Çok da itinaya gerek yok aslında aşağı doğru kesiği ben 2 cm kadar kestim bu yeterli, kısaca aşağı doğru inen kısmı 2 cm telefon eni için ise 1cm hesap etmeniz yeterli oluyor. Aşağıda orjinal çalışmaya  Uras Benlioğlu'nun youtube daki "Pratik Bilgiler" kanalından da bulabilirsiniz. İlgili link işte burada .

Umarım sizlerin de işine yarar. Sevgiler.

5 yorum:

  1. Ne güzel bir fikirmiş :)

    YanıtlaSil
  2. güzelmiş. satışta olan için 3 diş fırçası sapıyla bir şeyler üretilebilir gibi:)))

    YanıtlaSil
  3. İyi fikir çekimlerde çok işime yarayacak teşekkürler... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Süper fikirmış sevgiler.

    YanıtlaSil