6 Haziran 2016 Pazartesi

Şifon Bluz ve Leopar Desenli Hırka

   Merhaba,

   Arada dikmiş olduğum bir çalışma ve yenilerde diktiğim iki  paylaşımım olacak. Şifon ve yandan bağlamalı bluz bir arkadaşımın isteği üzerine diktiğim bir çalışma; kumaş seçimi kendisine ait.  Modeli ise benim bir bluzumdan kalıp çıkartarak yaptığım bir çalışma.  Bir diğer Leopar desen hırka ise kalıpsız olarak annem için diktiğim bir hırka. Hırkayı daha önceden Instagramda paylaşmıştım.

    Hastalıklardan ara verdiğim açığı biraz biraz kapatmaya çalışıyorum. Çalışınca dikiş işleri kolay olmasa da, dikiş makinesi ve kumaş görmeye alışmış gözleri bunlardan çok da mahrum etmemek gerek:) şimdilik bunlar var son yapılan işler. 


   Sıradakiler bakalım ne olacak.:)?  Gelemeyen yazdan dolayı daha mevsimlik birşeyler mi diksem yoksa direk yazlıklara mı yönelsem bir türlü karar veremiyorum. Son iki senedir, mevsim düzenimizdeki değişikliğin farkındayızdır sanıyorum! 
 

  

Herkese güzel bir hafta diliyorum. 

 

5 yorum:

  1. Sağlıkla giy Handancığım ! Yaz bize geçen hafta geldi , size gelmedi de yakındır ; bence hemen yazlıklar dikmeye başla zita bir gelecek pir gelecek gibi...
    Öpüyorum !

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık...bu arada geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur,sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun... Bluz ve hırka harika :)

    YanıtlaSil
  4. Handan Hanımcım geçmiş olsun öncelikle. Sonra da ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Canım ikisi de harika olmuş, özellikle yaka detayı bir harika. Ellerine sağlık, güle güle giysinler :)

    YanıtlaSil