10 Temmuz 2016 Pazar

Desenli Bluz

   Merhaba,

   Uzun bir aradan sonra bol resimli, bol yazılı bir yayındır. Lütfen okumak istemeyen okumasın, sonra "çok uzun yazmışsınız" demeyin lütfen. Yazının uzunluğu zaten ilk bakışta belli oluyor. (Zaten bizi bu okumayı sevmeyişimiz bitirecek ya neyse...)
   İkincisi ise lütfen yarım yerlerden okuyup, her giyisi benim diktiğimi düşünmeyiniz, giydiğim giysi şayet benim çalışmam değilse ve hazırsa belirtiyorum. Merak eden, beğenen ve esinlenmek isteyenler için linklerini veriyorum aşağıda bu hazır giysilerin.

   Uzun bir aradan sonra bloğa yayın girmek insanda suçluluk hissi uyandırıyor ama bayram tatili araya girince planlar tümden değişebiliyor malum. Tatil dolayısıyla gerek sevdiklerimizle bayramlaştık gerekse hasret giderdik diye düşünüyorum. Pek dinlenceli olmasa da oldukça hareketli ve sevdiklerine kavuşanlar açısından mutluluk verici geçtiğini düşünüyorum. "Ülkenin içinde bulunduğu durumdan haberin yok mu?" diye sorabilirsiniz. Elbette var ve bu yaşanılanlar ne zaman son bulacak hiç bilmiyorum!!! Bu ülkede yaşanılanları buraya aktardım daha önce biliyorsunuz, "siyaset yapma" dediler (hiç önemli değil denilenler), aktarmayan bloggerlar oldu; onlara da "duyarsız" denildi. İnsanlara yaranılmanın mümkün olmadığının ötesinde sürekli canlar gidiyor (!), olaylar bizim gördüğümüzden çok daha ciddi aslında, GERÇEK GAZETELER var bu ülkede bulup okuyalım ARAŞTIRALIM!! Bizler ne zaman gerçekten araştırmaya ve MİSKİNLİKTEN kurtulmaya karar verirsek, birşeyler değişecek! Ramazan boyunca tek duam "Herkese Akıl Fikir, Vicdan ve Merhamet" idi. Birgün tüm sevgi içeren duaların gerçek olacağının bilincinde sevgiyle amin diyorum.

   Geleyim büyük bir beğeniyle ısmarladığım yeni bluzuma. Enteresan desenlere merakımı biliyorsunuz artık. Dolayısıyla bu da onlardan biri (basen kısmı biraz dar oldu ısmarlamak isteyenler  bunu göz önüne alsın lütfen, bir beden büyük olabilir ısmarlayacağınız bluz mesela). Bunun dışında gayet memnun kaldım. Bu tarz ürünlerin hangi materyalden yapıldıkları yanlarında açıklamalarıyla yazıyor, dikkatle okuyun, ingilizceniz yeterli değilse çeviri hizmeti veren yerlerden yararlanın lütfen. Bu durumda tam da istediğiniz ürünleri bulmanız kesinlikle mümkün.
  
   Bu kez fotoğraflarımı İzmir'den gelen kızkardeşim çekti. Eline sağlık diyorum. Koşuşturmacalarımızın arasına fotoğrafları da sığdırdık. Çok teşekkürler.





 





Desenli Bluz:BURADAN 

Ayakkabılar (ilk karelerdeki): Koton
Jean Pantolon: Koton
Ayakkabılar (dörtlü karedeki): Flo 
Çanta: Yerel bir mağaza 
Gözlük: Vogue 





7 yorum:

  1. Çok yakışmış Handan'cığım güle güle giy, hepsi de pek şık. Ben senin ülke sorunlarına duyarlı olduğunu gayet iyi biliyorum hiç üzülme, illa herkes siyasi yazılar yazmak zorunda değil senin bloğun moda bloğu, yemek bloğu olan var, hobi bloğu olan var, teknik (bilgisayar vs.)bloğu olan var ama ben biliyorum ki, ülkenin sorunlarına da asla kayıtsız kalmıyorsun.
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Ne yazarsak yazalım bir kesimin hoşuna gidecek diğeri rahatsız olacak, kimseye yaranmak isteğinde değiliz zaten. Kaldı ki blog bizim dilediğinizi de yazarız:) bluz yakışmış güle güle kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ebru Hanım, aynen öyle.

      Sil
  3. Çok yakışmış canım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Bluzun deseni çok hoş, güzel günlerde giy :))

    YanıtlaSil
  5. İyi günlerde kullanın,jean pantolonla çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil