14 Ağustos 2016 Pazar

Beyaz Omzu Açık Bluz

   Merhaba,

   Beyaz omzu açık bir bluz yapmak pek de zor gelmeyebilir çoğumuza. Ancak şu sıralar zaman konusunda problemli olan benim için güzel bir seçenek hazır giyimden faydalanmak. Dikilen güzelliklerin yanında hazır alınan giysileri de tercih ediyorum, çünkü çalışıyorum ve dikiş benim için bir keyif bir mola işi, nefes almak, zorlanmamak, sıkılmadan ilgilenmek anlamına geliyor. 

   Omuz ve kollarında kullanılan dantel detayıyla bu bluzu çok beğendim ve Shein den ısmarladım. Beklediğim kadar güzel buldum. Tam kendi ölçünüz ne ise onu ısmarlamanızı tavsiye ediyorum. Yaz bitmeden güzel bir seçenek oldu benim için. Bakalım sizler de beğenecek misiniz? 
 




Omzu açık beyaz bluz: BURADAN
Jean: Koton
Topuklu Sandalet: Flo


Herkese mutlu günler.


17 yorum:

  1. Bayıldım çok zarif bir bluz

    YanıtlaSil
  2. Çok yakışmış arkadaşım ;))

    YanıtlaSil
  3. Kol ve yaka detayı çok hoşmuş Handancım, çokta yakışmış sana. Güle güle kullan canım. Ayrıca "çünkü çalışıyorum ve dikiş benim için bir keyif bir mola işi, nefes almak, zorlanmamak, sıkılmadan ilgilenmek anlamına geliyor" diyerek duygularımın da tercümanı olmuşsun, ağzına sağlık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili Hande, beğenmene çok sevindim, ayrıca "Damdan düşünenin halinden damdan düşen anlar" dersek yeridir:)

      Sil
  4. Güle güle giy Handancığım, çok zarif, çok da yakışmış.
    Sevgiler, selamlar...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Müjde Hanım, çok sağolun, benden de sevgi ve selamlar.

      Sil
  5. Tam bir peri kızı... Nasıl güzel yakışmış! Çok zevkli kız, hem dikerken hem giyerken. Ne diyelim? Güle güle giy, güzel günlerde giy. Her şey tıkırında gitsin meleğim. xxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suzy ciğim çok teşekkürler, beğenmene sevindim. Hepimiz için öyle olsun;) Amin:).

      Sil
  6. Merhaba artık takipçinizim. Tülay ( kibelem ) bahsetti sizden. Blogunuz ve yazılarınız çok güzel , zevkle takip edeceğim , sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoş geldiniz, sevgili Tülay içten ve doğal bir insandır, çok sevindim. Bloğum hakkındaki güzel sözlerinize de ayrıca teşekkür ederim, sizi tanıdığıma memnun oldum, paylaşımlarımızın çoğalması dileğiyle, Sevgiler benden de:).

      Sil
  7. Ne güzel bir kadınsınız ne giyseniz yakışıyor. Güle güle kullanın. Bende bir kaç elbise beğendim ama ölçü konusunda tereddütlüydüm beden konusundaki bilgi için Teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Ismarlamayı düşünüyorsanız "mankende çok bol duruyor, acaba mankenin bedeninden kıyasla onda çok bol olduğuna göre ben de biraz dar mı almalıyım şeklinde tereddüte hiç girmeden, direk kaç bedenseniz onu ısmarlayınız, oradaki resimler ve ifadeler elbette doğruyu yansıtıyor, ancak direk resimden kıyasla daha mı dar alsam diye düşünmeyiniz, beden ölçünüz ne ise, o size rehberlik edecek en doğru ölçüdür;) sevgiler.

      Sil
  8. canım beyaz kesinlikle sana çok yakışıyor ama bu omuzu açık romantik detaylar zarif omuzlarında o kadar güzel durmuş ki ayrı bir hayran kaldım! çooook güzelsin maaşallah diyeyim arkadaşım:))) güzel günlerde giy

    YanıtlaSil