7 Nisan 2017 Cuma

Gri Dantel Bluz ve Bahar Kokulu Giysiler Etkinliği

    Merhaba, 

    Daha önceki yayınlarımda da paylaştığım üzere ruh halime göre dikiş yaptığım kesin, yani gelen ya da  ya da içinde bulunduğumuz mevsime ve şartlarına aldırmadan bazen elime ne geçtiyse dikmek geliyor içimden ve öyle yapıyorum, öyle yapınca biliyorum ki çıkan çalışmayı seveceğim. Öyle büyük, ahım şahım modeller olmasına da gerek yok bence, beni mutlu etmesi yetiyor benim için. 

   Aşağıdaki Gri dantel bluz un kumaşı da oblemkumaş dan alınıp evde başbaşa kalınınca bir anda hemen birşeyler yapmak geldi. Dantellerde çok detay olmayabilir diye düşündüm, düz olmasını yeterli buldum açıkçası.




 Bluzun yakasını gri renk ince esnek tül ile çevirdim, çok rahat çalışıldı böylece.


 ETKİNLİK HABERİ

Tam da dantellere el atmışken sevgili Gonca 'nın  (Gonca Ceylan Dikici #baharkokulugiysiler hasthagi ile instagram üzerinden başlattığı etkinliği ile dikiş hevesim katlandı.


 Yukarıda gördüğünüz Danteller ve fistolar evdekilerin sadece bir bölümü hepsini buraya sığdırmam pek mümkün değil. Kimi satın alındı kimisiyse hediye. Özellikle, lilibebek 'e ve  @moda.bilgini 'ne güzel hediye dantelleri için ayrıca teşekkür ederim. 

Sizlerden de bu güzel etkinliğe katılmak isteyenler olursa sevgili Gonca 'nın instagram hesabını takip etmenizi ve hastag ile aratınca katılan diğer arkadaşları da bulabileceğinizi hatırlatırım. 

 Sevgiler.

4 yorum:

  1. Bu tür tasarımları çok seviyorum ben.Çok güzel olmuş.Bu arada mimledim sizi ^.^

    YanıtlaSil
  2. bloğumun 2. yaş günü çekilişime beklerim ♡ sayfanda duyurma imkanın olursa da çok mutlu olurum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzelmis güle güle giyin.
    deryaninsporgunlugu

    YanıtlaSil
  4. Ben bu etkinliğe katilamadigim için çok üzgünüm. Çok yoğunum. Çok isterdim katılmayı. Çok güzel canım eline sağlık.

    YanıtlaSil