18 Mayıs 2017 Perşembe

Zaful Sahil / Plaj Giysileri


   Merhaba,


   Yazın gelmesini her zamankinden çok ister oldum. Bunun sebebi  geçen sene yazın geldiğini Temmuz ayı ortasında ancak hissetmiş olmamızdı.  Yazlıklarda ve sahil kenarlarında giyilebilecek giysilere dolabımda yer açtım, bu sene çok fazla giysi verdim. Yenilere yer açıldı böylece...



 Zaful'un sitesinde sahil / plaj giysileri için çok fazla seçenek var. Sahil kenarlarında giyeceğimiz giysilere eskisinden çok daha dikkat ediyoruz diye düşünüyorum. Ayrıca geçtiğimiz yazdan beri fazlasıyla moda olan Sahil örtülerine bayılıyorum!

There are many options for beachwear in Zaful's site (Zaful Women's Swimsuit Cover Up)

Aşağıdaki numaralara tıklayarak ilgili ürüne ulaşabilirsiniz. 
1 / 2 / 3 / 4 / 5


Sahil giysileri seçip Zaful'dan Mayo/bikini seçmesem olmazdı. Sahil / Plaj giysileri kadar onlarda da çok seçenek bulabilirsiniz.

 
There are so many swimsuit bikini options as well as beach clothing in Zaful



6 / 7 / 8 / 9


Ayrıca satın alımlarda kullanabileceğiniz indirim kupon kodunu da vermek isterim "ZafulChen". Bu kodu kullanarak, satın alımlarınızda, sitenin o gün için belirlediği indirim oranlarından faydalanabilirsiniz.

Güzel bir yaz bizleri bekliyor olsun.


4 yorum:

  1. Penti'nin plaj elbiseleri de çok güzel Handancığım. Benim denizle eskisi kadar aram yok ama plaj giysisi alırsam aklımda bulunsun önerilerin 👍🏼

    YanıtlaSil
  2. Uzun kollu beyaz plaj giysileri olmazsa olmazım, zira yanmayı hiç sevmem :)

    Sen bendeki sürprizini gördün mü?

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel seçimler canım...

    YanıtlaSil