20 Ağustos 2017 Pazar

Trendbende; Giyimde Yeni Soluk

   Merhaba






Trendbende internet üzerinden takip ettiğim pekçok alışveriş firmasından biri. Esasen çok da yeni değil ancak benim yenilerde daha fazla ilgimi çeken bir firma. Yalnızca kadın giyim değil; erkek giyim, aksesuar, çanta ve ev tekstili gibi geniş bir alanı kapsıyor. Hobiniz ve ilgi alanınızı giyim oluşturuyorsa, giyim konusunda pekçok firmanın takibi de kaçınılmaz bir durum oluşturuyor. Gerek trend takibi, gerekse satın almak veya sizlerle de paylaşmak adına. Trendbende, ismiyle uyumlu şekilde gerçek bir trend takipçisi. İster kabul edelim ister kabul etmeyelim, gözler belli modellerin ya da belli renklerin tekrarına alışıyor ve görsel açıdan bir parça farklılık, farklı renkler,  desenler ve faklı modeller arıyor. Doğal olarak mesele trend takibinin çok ötesinde bir durumu anlatıyor aslında.



Bu tarz firmalar tüm sosyal medya üzerinden bu kadar çoğalmışken, onları gerek takip etmek ve isimleriyle bilmek, gerekse de tanımak kolay değil. Biraz dikkat ve ilgiyle alışveriş yapmak istediğiniz firmalar hakkında kesinlikle belli fikirleri oluşturabilirsiniz. 


Trendbende ismiyle akılda kalıcılık konusunda harika bir iş çıkarmakla kalmamış bence, bakalım sizlerle paylaşacak ve dikkate değer ne gibi özellikleri var? Uzaktan alışverişte benim dikkat ettiğim bazı  noktaların sizler için de geçerli olduğunu düşünüyorum. Trendbende firmasını; sezon ve mevsimsel takipte, başarılı buldum. Malum önümüz sonbahar ve bu sezon yaklaşırken kendinize uygun bulabileceğiniz pekçok model bulunuyor. Fiyatları  son derece makul. Modeller konusunda ayrıntılı bilgiler bulunuyor; kalıp konusunda (dar kalıp –fit–, bol kesim, uzun model, kısa model vb.) bilgilendirmeler mevcut. Kullanılan kumaş bilgisi; bu da benim çok önem verdiğim bir konu, pekçok ürünün üzerinde bu bilgilendirmeler mevcut; krep kumaş vb.. gibi... Yurtdışı gönderim imkanı ve kapıda nakit / kredi kartına taksit imkanı da mevcut. “Ücretsiz Kargo” kampanyaları da bildiğim kadarıyla hala devam ediyor. 

Onlarca firma arasında kalıcılığı sağlayabilmek adına yukarıda saydığım özellikleriyle Trendende bunu başarmış görünüyor. Firmanın ayrıca bir blog sayfası da mevcut _ trendbende.org _ . Moda ve güzellik adına paylaşımlarının yer aldığı bu safyayı da ziyaret edebilirsiniz, güzel paylaşımlar mevcut.

Güzel günler...

2 yorum: