17 Temmuz 2012 Salı

Basit Gri Kolye...

Aşırı sıcaklarla nasıl mücadele edeceğimizi düşüne dururken, aktivitelerle ilgilenmek pek de ilgi çekmemeye başlasa da, bu yapımı son derece basit gri kolyeyi pekala da herkes yapabilir.  Tabiki sıcaklara rağmen hala birşeyler yapmak isteyenler.



   Boyun kısmında açık gri renk floş ip kullandım.  Geniş bir zincirin üzerine bolca gri tonlarda boncuk kullanıldı. Metal yapraklar var, damla boncuklar, gri inci görünümlü cam boncuklar, swarovski gri kristaller var, malzemeleri bol kullanınca seçmek ve ayırdetmek zor olsa da zincirin üstüne bu malzemeler çivilerle eklendi. Model bitmiş oldu.. herkese ferah günler dilerim:)

12 yorum:

  1. Sade, iddiasız ama çekici bir kolye olmuş. Beni hayalimde kırmızı veya mor ile kombinledim şimdiden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada karşılıklı yazmışız:) Görünce çok güldüm :))))

      Sil
    2. Aynen Nurdan Hanım, ben de tam Flamenko Dansçısına yorum yazmıştım, siz de buralarda beni ziyaretteymişsiniz;)) kalp kalbe karşıymış:)

      Sil
    3. Bu durumlara yakışan başka deyimler de var aslında; bana "körler sağırlar biribirini ağırlar" da yakın geldi şimdi :))))

      Sil
    4. Evet o da olabilir ama, bizimki birbirimizden habersiz aynı anda geliştiği için (eş zamanlı) daha masumane:)sanki:) danışıklılık yok:) hahaha, çok yaşayın:)) vallahi öğleden sonra sıcağında iyi oldu bu sohbet:)))teşekkürler ziyaretiniz için;) sıcakta yüzümde kocaman bir gülümseme bıraktınız, sağolun:).

      Sil
  2. Çok CiCi, eline sağlık gooogoook"cum.. (^_^) Bu arada bağlantın açık sana her türlü uğlaşabiliyorum CiCi'kom.. (^_^)

    YanıtlaSil
  3. Vallaben hız kesmeden devam ediyorum tasarlamaya. Naparsın içerdeki cevher bir yerden çıkmak istiyor. Bence kolye harika. Bunun bilekliği, anahtarlığı her şeyi güzel olur. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim, sıcakta ancak bu kadar oluyor. Tabiki devam edeceksin tasarlamaya, insan ruhuna karşı koyamaz, bazı şeyler insanın içinden gelir ve ona karşı durmak çoğu zaman imkansız oluyor;) Ben zaten Suzy'i ancak tasarlarken düşünebiliyorum:)!

      Sil
  4. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
  5. Sevil'ciğim, çok teşekkür ederim, sağol canım:)

    YanıtlaSil
  6. gogok çok tşk ederim canm post fotolarımın görünmediğini haber vermişsin.çok ii oldu zira bende akşam sorun yok dıye keyf keyf gezıyorum.gerçekten görünmuyormuş.ama akşam yayınladığımda sorun yoktu.zira yorum bırakan olmuş beğendiklerine dair...şimdi fotolarım tam..bakabilirsib.bu arada kolyen güzel olmuş....benım tarzım

    YanıtlaSil