23 Temmuz 2012 Pazartesi

Siyah-Beyaz-Sarı Desenli Bluz


   Merhaba, yine daha önce yaptığım hawai desenli bluz gibi, bildiğiniz sade yuvarlak yaka, düşük kollu bir bluz oldu.. Burada bluzlar sade ama esprisi üzerindeki desenlerde, değilse fazla bir özelliği yok.  Desenini beğendiğim bu kumaşı da bluz olarak değerlendirmek istedim. Esasen sade renklerden de bir kaç tane yapmak istiyorum, bakalım sonraları belki yine desenli çalışırım. Sıcaklar ve yoğunluk izin verdiği sürece:)))... Sevgiler.

13 yorum:

  1. iyi günlerde kullan canım:))

    YanıtlaSil
  2. Sıcak ve yoğunluk izin verse de vermese de siz devam edin! Güzel işler dökülüyor parmaklarınızın arasından tebrik ederim!

    YanıtlaSil
  3. Pınariko; çok teşekkür ederim, sağolun.

    Nurdan Hanım; çok teşekkür ederim, ahh ah gönül daha neler yapmak istiyor da bakalım yetişebilecek miyim yoğunluğumdan..;)?

    YanıtlaSil
  4. sıcaklar üstüme fil gibi oturdu değil dikiş dikmek mutfağa gidecek hal bulamıyorum kendim de :) ama ben çizgili kumaşları çok severim bu bluzada cuuk dye oturmuş kumaş
    ellerine saaağlık olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seda Hanım; çok haklısınız, gerçekten sıcaklarda çok zor oluyor:)teşekkür ederim yorumunuza, bizlerde hal kalırsa birşeyler ortaya çıkaracağız artık;)

      Sil
  5. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Yazın sıcağında serin serin giyersiniz inşallah... Güzel günlerde giymek nasip etsin Rabbim. Hayırlı ramazanlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esranın dünyası, çok teşekkür ederim.. sağolun hakikatten kumaş çok serin:) nereden bildiniz ? Pamuklu ama hafif bişey:)).. Size de hayırlı Ramazanlar:)

      Sil
  6. canım ellerine sağlık çok güzel olmuş..çok begendim..iyi günlerde giy..

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık,çok şık olmuş.:)))

    YanıtlaSil
  8. Sevil'ciğim, çok teşekükür ederim:)

    Ayten Aktaş; çok teşekkürler sağolun:)

    YanıtlaSil
  9. Bu üç rengi bir arada çok seviyorum. Dar omuzlu hanımlar çizgili kısmını omuzda kullanırsa göz yanılması ile vücut hatlarını orantılayabilirler. Yapıyoruz da konuşuoruz;)
    Desenler mükemmel, çok güzel olmuş bence. Bu aralar çok da moda böyle baskılar! Bingo olmuş yani bu blüz. Hem trend hem şık. Siyah yuvarlak güneş gözlükleri ile seni hayal ediyorum, sapsarı geniş paçalı pantalon ve platfor sandaletlerle = vintage woman farklılığı. Kotla da spor bir havaya büründürüveriyor sahibini... Çok sevdim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sana kesinlikle katılıyorum canım:) benim omuzum oldukça yuvarlak hatlara sahip olduğundan ben çizgileri aşağıya kullanayım dedim. beğenmene sevindim.

      Sil
  10. güzel olmuş,deseni de çok güzel. ben de bu aralar dikişe merak saldım bakınıyorum nette. kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum.
    http://mehtapinrengi.blogspot.com/

    YanıtlaSil