30 Temmuz 2012 Pazartesi

Siyah Elbise


   Bu elbise yapılalı esasen  uzun zaman oldu.  Resimleri bilgisayarda ancak bulunca paylaşabildim. Ramazan öncesi bir düğünde giymiştim. Oldukça rahat ve kullanışlı. Model esasen son derece basit, Burda 2004/4-Nisan sayısı 132 nolu model, görüldüğü üzere hiç zor bir model değil. Bu Siyah renk oldu ama başka renklerde de çok güzel duracağını düşünüyorum.

16 yorum:

  1. canım elbiseni çok beğendim çok güzel duruyor..iyi günlerde giy..böyle güzel elbiseler görünce keşke bende dikiş bilseydim diyorum..

    YanıtlaSil
  2. Sevil'ciğim teşekkür ederim. Sen de yapabilirsin elbette neden olmasın? ben esasen modelin aslındaki gibi renkli birşey düşünüyordum ama böyle oldu, dur bakalım rengi hoşuma giden birşeyler bulursam renkli olarak da deneyeceğim:). Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Dikişi körü olan ben (dikişten gerçekten anlamıyorum) elbesenize kör kalmadım. Çok güzel olmuş ve üzerinize de tam oturmuş! Provaları nasıl yaptığınızı merak ettim şimdi iyi mi?

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli Nurdan Hanım bu model o kadar kolay ki; hiçbirşeyi yok gerçekten. Sırt kısmı görünmüyor ancak oralarda da -Pensleri- var oturmasının nedeni biraz da onlar!, Biraz balık eti olmam da giysinin oturma nedeni bence. Değilse bakar mısınız, Burda mankeninde nasıl da ferah duruyor:)) Prova mankenim yok. Pekçok kez giy-çıkart benim prova yöntemim ama sıcakta bunaltıcı oluyor gerçekten!.. sevgiler:)

      Sil
  4. eline sağlık, ben de bu sıralar kolay bluzlar dikiyorum, bu elbise de kolaymış cidden, eline sağlık canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Swotpisces, teşekkür ederim. Evet kolay işlerden başlamak en mantıklısı, gerçi ben karışık gitmeyi severim esasen, ruh halime göre artık o an canım nasıl isterse öyle yapıyorum elde olmayarak:) Senin cicilerin de çok hoş olduklarına eminim:)..

      Sil
  5. yaaa beni çok özendiriyorsunuz.. umarım bende birgün başarılı olabilirim.ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pınar Hanım, asıl sizin yaptıklarınız sabır işi, tığ işi işlerde çok sıkı yapıyorum mesela ben, düzgün oluyor mu pek sanmıyorum. O nedenle asıl sizinkiler daha çok hüner istiyor, dikmeye gelince mutlaka başlanırsa arkası gelir. Teşekkürler güzel yorumunuza:)

      Sil
    2. arkadaşımda çok sıkı örerdi hatta bir keresinde frizbi gibi örtü yapmıştı gerçekten frizbi gibiydi. artık eli alıştı sizede yardım edebilirim:)) başladım basit göğüs kısmı lastıkli iki elbise diktim ama o lastikleri dikmeyi keşfetmem yarım gün sürdü.. elbise başına tam birgün:)) bana da tığ işi çok kolay dikiş bir o kadar zor geliyor...

      Sil
    3. Pınar Hanım, çok hoşsunuz:)) Demek Frizbi gibi birşeydi;) olsun öyle şeyler oluyor arada;) Yardım teklifiniz çok sıcak geldi, lakin arada mesafeler olmasa iyiydi:)...

      Elbise başına tam bir gün de çok zaman değil bence, gayet iyi:) Daha çabuk yapanlar vardır elbette. Bir de bazen ne kadar çabuk yapmak isteseniz de o işin olmayacağı varsa olmaz..:) sevgiler...

      Sil
    4. mesafelerin önemi yok bir arkadaş Amerika'dan yardım istedi bende elimden geldiğince yardım edeceğim sizede zevkle yardım ederim:)) hatta dün gece birbirimize sanal misafirlik yaptık çok hoştu:))

      Sil
  6. hmmm, sade ve sik . Isyeri icin yam sevdigim gibi. Gunluk kullanimda da dedigin gibi renkli ya da desenlilerle muthiş olur . Gule güle giy ...

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir elbise
    ellerinize sağlık

    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  8. sade ama çok şık güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil