14 Eylül 2012 Cuma

Beyaz Kolye

 
    Resin uygulamalarından önceden bahsetmiştim. Bu kolye yazlık beyaz bir kolye oldu.  İçinde kullandığım bir boncuk ise Resin ile elde edilen, boncuk içinde boncuk uygalamasıyla gerçekleşti. Çeşitlilik açısından kullandım. Bir de  kolyelerde kullanılan kurdelelerden hoşlanıyorum gerçekten, değişik bir hava katıyor.  Yaz bitmeden bunu da yayınlamak istedim, esasen yaz bitmeden yapılacak ne çok şey var daha; mesela tatil.!... henüz yapmadım ama az kaldı....:)
 







 

15 yorum:

  1. Harika bir kolye,ellerine sağlık.Selamlar:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayten Hanımcığım, çok teşekkür ederim, benden de selamlar:).

      Sil
  2. Çok güzel olmuş:)

    www.colorante-bea.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seher Taşçı; çok teşekkürler:). Bu kolyeyi ben çok sevdiğim bir insana hediye ettim, üzerindeki kıyafete öyle güzel uydu ki, sade mi acaba derken tam oldu, sevindim güzel bulmanıza..

      Sil
  3. Evet, aslında; ben, hem dikerim hem dizerim hem çizerim hem adapte ederim hem uygular ayrıca da kariyer yaparım diyorsunuz özetle!

    E o zaman eyvallah!

    Çok şık ve sade olmuş bu kolye :)Çok Beğendim!

    İyi bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle!

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım, vallaha daha birşey yapmadık;) yapıcağız İnşallah Allah nasip ederse..:) Blog camiasına girmek için 5 yıl sürekli takip ettim, öylelikle cesaret edip girdim, hiçbirşeye acelem yoktur;)). Bir de tam zamanlı çalışmasam belki çok daha fazla ve farklı şeyler de üretebilirdim, çalışınca ancak bu kadar oluyor, bir de insanlara da zaman ayırmaya çalışırım. Hayat ne yalnız tek bir dostla, ne yalnız işimiz diye sarıldığımız alanla, ne eşimizle, ne hobimizle geçer diye düşünüyorum, her bir dosta ayrı zaman ayırmaya çalışırım, işime de... hobilerimin de hepsinin tek tek gönlünü almaya çalışıyorum, bunlardan yalnız birine ayırırsak zamanımızı belki birgün sırtını döner de gider, öylece ardından bakar kalırız diye düşünüyorum. Hepsi iyi ki hayatımızdalar..! Eksik olmasınlar:).

      Sil
    2. Sevgili Gooogoook!

      İnsan gençken daha çok kazanabileceği ama daha az seveceği işlerle hayatını kazanıyor çoğu zaman! Biraz da kariyer tercihlerin çoğu zaman bize kalmamasından dolayı (aile, eğitim sistemi, mecburiyetler vs vs)!

      Emekli olduğunda ya da hayatın zorluklarında bu hobiler imdada yetişiyor işte! One göre bence de yavaş yavaş adımlayın bu yolları! Ne işinizden ne de kendinizden fazla fedakarlık yapmayın! Gördüklerimizden biz memnunuz hele ki! Olmazsak da söyleriz zaten :))

      Hadi bakalım benden artık bu kadar :)

      Haftasonunuz da güzel geçsin tekrar oldu ama yazdım artık!

      Sil
  4. Ben de son zamanlarda sade takılar sevmeye başladım, bu kolye de tam benlik olmuş, ellerine sağlık.

    Ben, hatta eşim ve ben, yaklaşık 1,5 yıl önce daha küçük bir hayatla yaşayabileceiğimize karar verip, emekli ettik kendimizi. Artık tüm zamanımı kendim için harcıyorum, herkese de diliyorum en kısa zamanda kendi hayatlarına kavuşmalarını, ama öncesinde bir müddet sevgili Nurdan'ın dediği gibi, biraz sabır, bu koşturmacaların tadı da başka..

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elift, beğenmenize sevindim, teşekkürler. Evet daha emekliliğime çok var, zaten emekli olsa da bizim gibi insanlara her daim birşeyler bulurlar uğraşmak için, sevgiler;)

      Sil
  5. wow ellerine sağlıık :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler, beğenmenize sevindim.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Googook,
    Dünkü yayınımda blogunuzun da yer aldığı bir liste var. "Ziyaret etmeye değer bloglar" listesi.Bazı ilave katılım olabilir blogunuza (Peşkir) üye olmuş zaten :)
    Size de haber vereyim istedim. Bu listeyi çıkarırken kimseye danışmadım ve sormadım.
    Umarım izin almadan yaptığım bu emrivakiye kızmazsınız.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli Nurdan Hanım, evet okudum ben de, tüm emrivakiler böyle güzel olsa keşke; güzel görüşünüze ve inceliğinize yeniden çok teşekkür ederim, sevgiler.

      Sil