14 Kasım 2012 Çarşamba

Gri, Somon ve İnci


   Merhaba, yoğunluğumdan daha az yazabileceğimi belirtmiştim. Gerçekten son derece yoğun ve hareketli günler geçirmekteyim. Bu görseli çok önceden renklerin uyumu hoşuma gidince çekmiştim. Bir de 13-14 Kasım tarihlerine denk gelen bir Güneş tutulması ve Yeni Ay yaşayınca bu görsel aklıma geldi, paylaşmak istedim. Yeni Ay ve Güneş tutulması hepimizi farklı alanlarda kimbilir ne şekilde etkileyecek bilinmez ama bu renklerin birbiri ile uyumu beni yeni tasarımlara teşvik yönünden olumlu etkiledi. Bu renklerden tıpkı ikinci  fotoğrafta durduğu gibi yaka ya da tasma  kolye de yapılabilir diye düşündüm, hiç fena durmayacak sanki. Fotoğrafları bilerek biririne ekledim bu görüntüsü daha hoşuma gitti. Şu sıralar sadece zihinden  tasarı yapıyor, gerçeğe dönüştürme konusunda biraz yavaş kalıyorum farkındayım. Bu bir süre daha bu şekilde olacak, mecburen. 

   İkat desenli elbisemi henüz tamamlayamadım, onu da paylaşacağım. Bunun dışında geçtiğimiz Cumartesi:  yenice bir romanı bitirmiş, sonuna doğru anlamsız bir şekilde ağlayarak romanı tamamlamışken gelen telefonla hem şaşırmış hem mutlu olmuştum: tek telefon, iki ayrı insanla görüşmek çok hoş oluyor gerçekten. Hem ince düşünceli hem de dünya görüşü olarak da hayli dolu olan bu değerli iki insana teşekkür ediyorum. Paylaşılacak daha nice güzellik var anlaşılan, çok teşekkürler. Yoğunluğumun arasına bir koferans sıkıştırdım. Konu hayli ilgimi çekiyordu: "Fikir Ürünleri Nasıl Korunur" başlıklı konferansın detaylarında;
Fikir, Fikir Ürünü,
Eser, Buluş, Patent, Yazılım, Ticaret Sırları
Tanımlar ve Örnekler vardı.
 
Ankara Patent Bürosu Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü,
ODTÜ ve TOBB ETÜ Öğretim Görevlisi:
M. Kaan DERİCİOĞLU' nun verdiği bilgiler katılımcılar adına ipuçlarıyla doluydu.

Bunun dışında hareketli geçen günlerimin arasında bir de tül beyazlatma maceram var, sanırım merak edenler olacaktır. Onu da en kısa sürede paylaşacağım. Sevgiler.

9 yorum:

  1. Sevgili Gooogook :)
    Bu güneş tutulması özellikle Kuzey ay düğümünde gerçekleştiği için yapıcı olarak değerlendiriliyor. Etki alanları geniş ve 2 yıla yakın etkisi olabileceği de söylenmekte! Türkiye için önemli olduğu da!
    Hakan Kırkoğlu' na göre Engelleri aşmak için büyük bir irade ortaya koyacağız. Güneş tutulması sırasında tutulmanın yöneticisi Mars Yay burcunda ilerliyor. Dolayısıyla bu dönemde ufuklarımızı genişletecek temalar, içerisinde yabancıların ya da uluslar arası konuların da yer alabileceği gelişmeler söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde Satürn de Akrep burcunda yer aldığı için, ne yapıyorsak, hangi yönde yenilenme ve güçlenme arıyorsak, onu ciddi ve disiplinli biçimde, sorumluluk alarak yapmak durumundayız. Kısıtlayıcı şartları, engelleri aşmak yönünde büyük bir irade ve kararlılık ortaya koyabileceğiz. Bu tutulma özellikle 9-11 Şubat, 10-12 Mayıs, 12-14 Ağustos ve 13-15 Kasım doğumlu olanların hayatına çok daha etkin biçimde yansıyor.Güneş tutulmasının astrolojik haritanızda hangi eve düştüğü çok önemlidir. Tutulmanın getirdiği değişimi bu evin konularına ilişkin yaşarız.

    Görseller ve renkler çok etkileyici bu arada!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım, bilgiler çok güzel, bunlar benim haritamda biraz farklı gerçekleşti, ama hadi hayırlısı diyorum;). Bu arada o güzel telefonun sahibini-sahiplerini tanımışsınızdır;). Diğer aydınlatıcı astrolojik ipuçları için çok teşekkürler okuyanlar adına da faydalı olmuştur.

      Görsellerde; boncuklar bu şekliyle beni çok etkilemişti, renkler ve duruş açısından, çekmiştim. Tasarıdan gerçeğe dönüştürülebilecek birşey, tek gerekli olan şey zaman:))! Bu arada size de bunca yoğunluğnuz arasında zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Sağolun, sevgilerimle:).

      Sil
  2. MUTLULUKLA GÜZELLİKLE ETKİLESİN İNŞALLAH RENKLER ÇOK GÜZEL İŞLERİNİZ HARİKA BENDE YENİYİM ARANIZDA TAKİP EDECEĞİM BENDE BEKLERİM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutluluklar Sokağı; güzel yorumunuza teşekkür ederim, ziyaretinize geleceğim, sevgiler:).

      Sil
  3. koşturmaca yoğunluk güzeldir ben çok severim :)

    bu arada bloğuma çekilişe beklerim :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2012/11/cekilis-mango-canta.html

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle bayıldım renklerin uyumuna ,çok zarif ve ilham verici bir uyum:)zevkli bir seçim.
    Bu arada Nurdan Hanım'ın güneş tutulması yorumunu da okudum sayenizde, şimdi ben 24 aralık doğumlu olduğuma göre beni etkilemeyecek değil mi? ben yırttım sanırım güneş tutulmasından:) hem güneş tutuluyorsa kendi kendine tutulsun ne bizi de tutuyor canımm :)

    YanıtlaSil
  5. renkleri bende cok begendim.inci ise heryerde asaleti gosteriyor bana.

    YanıtlaSil
  6. zulaltan; beğenmenize sevindim, teşekkürler. Bu arada evet sizi sanırım direk etkilemeyecek görünüyor, hoş bunun için sizin de tahmininiz edebileceğiniz gibi haritanızın incelenmesi gerekir. Ancak yukarıda verilen bilgiler genel bir açıklama onlar direk etkileneceği tahmin edilen gruplar. Kısacası Sabit burçlar daha çok etkilenebilir görünüyor:).

    Özgür Tatlar; çok haklısınız inci girdiği alanı kat be kat güzelleştiriyor:).

    YanıtlaSil