9 Kasım 2012 Cuma

İkat Desen Elbise Projesi

 

 Merhaba, şu an elimdeki çalışmalardan bir tanesi de bu siyah, kahve ve mint yeşili tonlarındaki ikat desenli kumaştan uzun kollu v yakalı bir elbise projesi sürüyor, diğer dikiş projelerimde eş zamanlı sürüyor, bir başka eş zamanlı süren çalışmalara gelecek olursam; kendi işimden kaynaklı; bir eş zamanlı özel sayı çıkarma projesi ki bu özel sayılar ard arda gelecek gibi görünüyor, o nedenle yaşadığım yoğunluğu anlatmam hayli zor. Kısacası projelerimden minik bir ipucu vererek asıl işimle, eş zamanlı değil de daha çok tam zamanlı çalışmak durumunda kalacağımı bildirerek, yorumlarınızı o nedenle bir parça geç yanıtlamak durumunda kalacağım. Göstereceğiniz anlayışa teşekkürler, herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
 
Sevgiler.

12 yorum:

  1. çok güzel bir kumaşmış, ikat desen nasıl birşeydir merak ediyordum. Hoş bir elbise olacak gibi merakla bekliyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melislicious; şimdilik yavaş ilerliyor biraz, bakalım nasıl bir şey olacak;) teşekkürler.

      Sil
  2. Renkler çok hoş, bitince nasıl olacak, merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkler benim de hoşuma gitmişti, teşekkürler, ben de merak ediyorum, bir parça yoğunum biraz ağır ilerleyecek anlaşılan;).

      Sil
  3. Sevgili Gooogoook,

    Halinizi gayet iyi anlıyor ve çok çok kolay gelsin diyorum....

    Elbise çok otantik göründü gözüme; hadi bakalım merakla bekliyorum devamındaki süreci de....

    Sevgiler ve huzurlu bir haftasonu dileklerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım, çok teşekkür ederim, gerçekten anlaşılmaya ihtiyacım olacak derecede yoğunum, sizler de yoğunluğu çok olan insanlar olarak beni gayet iyi anlıyorsunuz, eksik olmayınız, güzel desteklerinizle bir parça daha rahatladım açıkçası, içten sevgilerimle..:)

      Sil
  4. sabırla beklıyorum elbiseni de işinide:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Huzur Moda; çok teşekkürler, kumaş güzel ama bakalım yoğunluğumdan fırsatım olursa bitecek bir inşallah;)), ilginize teşekkür ediyorum:) sevgiler.

      Sil
  5. canımm senı cok ıyı anlıyorum bazen zaman yetmıyor ınsana..
    bu arada kumasını cok begendım harika bir elbise olucağından eminim canım..
    çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevil Aslan; aynen Sevil'ciğim, hakikkatten bazen insan inanılmaz yoğun oluyor ki beni 1 Aralık sonrası inanılmaz yoğun günler bekliyor olacak, anlayışınıza çok teşekkür ederim tatlım, elbise hayli yavaş ilerliyor yoğunluğumdan canım, sevgiler:).

      Sil