26 Kasım 2012 Pazartesi

Yazdan Kalanlar...


   Bu çalışma da bir önceki postumda bahsettiğim yazdan kalan çalışmalardan...
V yakalı olsun istemiştim bunu da;  diğerinden farkı oldukça uzun biye kesip fiyonk oluşturacak şekilde dikilmiş olması, pamuklu bir kumaş ancak mükemmel derecede yumuşak kumaşı bu açıdan çok beğendim... Bazen bazı modellere takıyorum, farklı renk ve uygulamaları hoşuma gidiyor.. Gerçek rengini üstteki fiyongu da gösteren fotoğraf yansıtıyor.. Sevgiler...

9 yorum:

  1. Çok güzel ellerinize sağlık, ben de böyle bir yaka çalışmak isterim inşallah ilerleyen zamanlarda. kumaşları ayrı olduktan sonra aynı model gibi durmayabiliyorlar da.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel ve rahat görünüyor fiyonk güzel olmuş pamuklu kumaşlar en güzeli iyi günlerde giy .

    YanıtlaSil
  3. canım bende senin gibiyim birşeyi çok beğendimmi her rengini almak istiyorum ama tabi bu pek mümkün olmuyor:))bende dikiş bilseydim aynı senin gibi yapar beğendiğim bir modeli değişik renkli kumaşlarda kullanırdım ..cok guzel olmus bu bluzunde canımcım..kumasının desenıde rengıde cok guzel..eminim sana cok yakısmıştır..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Çok rahat ve kolay bir model ,ellerinize sağlık :)))

    YanıtlaSil
  5. bluz harika olmuş... ben kumaşa aşık oldum, desen renk ne kadar güzeeeel:))) keşke böyle güzel desenli kumaşlar olsa buralarda... güle güle giy canm

    YanıtlaSil
  6. Mehtap; çok teşekkür ederim. Evet farklı renkler olunca aynı gibi durmuyor, arada yapıyoruz öyle:)..

    ikitanemvebiz; evet rahat aynı zamanda pamuklu saten gibi yumuşacık birşey o açıdan hoşuma gitmişti kumaş:)

    Nursun; Hanım, thanks a lot;).

    Sevil Aslan; teşekkürler canım;) bazen öyle oluyor;))).

    Ayten; Hanım, gerçekten çok kolay, rahatlığı ve yumuşaklığı da cabası oldu, kumaş pamuklu saten gibi birşey.. ama bir parça daha ince diyeyim..

    MODAVESAİRE burcu; Burcu hanım, ben de aynen sizin gibiyim güzel bir kumaş bulsam diye etrafa dört gözle bakınıyorum, bizim buralarda da harika şeyler yok ne yazık ki, biz arkadaş olup yollara düşelim, alışveriş yapalım başkaca yerlerden böyle olmayacak:)..

    YanıtlaSil
  7. military trendi bu sene benimde hoşuma gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PINKY FASHION; canım bunun hangi trende uyduğunu tam olarak çözmüş değilim:))) ama beni en çok çeken kumaşının müthiş dokusuydu, öte yandan asker desenleri senin de belirttiğin gibi tavan yaptı bu sene..:)

      Sil