5 Şubat 2013 Salı

Blogger Bağlantı Ayarları Hakkında, yeniden....

   Çok değerli arkadaşlar, daha önceki yayınlarımda da anlatmaya çalıştığım gibi, özellikle yeni blogger arkadaşların bağlantıları açık olmayabiliyor, dolayısıyla benim izleyicim olsanız bile sizlerin bloglarını adınızla girip hemen bulamıyorum, ve dolayısıyla sizleri ve blogunuzu tanıma şansım olmuyor. Google Plus bağlantısına geçmiş değilim dolayısıyla sizleri benim izleyicim olsanız bile bazen tanıma şansım bile olamıyor o nedenle izleyicim olan arkadaşlardan özellikle blogger bağlantılarının açık olmasını kontrol etmelerini rica ediyorum. Blogumda sağ dikey barda bu konu üzerine bir yazı var zaten onu okursanız çok memnun olurum. Bu yalnız benim değil diğer bloggerların da sizlere ulaşmasında kolaylık sağlayacak bir unsurdur.
 
   Özellikle de ; blog ismi başka, kendi ismi ayrı, blog başlığı ise tamamiyle apayrı olan arkadaşların özellike bu konuya dikkat etmesini rica ediyorum, sonra "insanlar beni neden acaba takibe almadı" şeklinde düşünmeyiniz, muhtemelen bağlantı ayarlarınız açık değildir. Netice olarak herkes Google Plus özelliğini kullanmıyor da olabilir, bunları hatırlatmakta yarar görüyorum, sevgiler.

13 yorum:

  1. canım hayırlı günler çok güzel bilgi olmuş:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir kase lezzet; size de hayırlı günler, bilgilerimiz paylaşırsa anlam kazanıyor, umarım bir eksiği yoktur paylaşımımın, sevgiler:).

      Sil
  2. Bilgi için teşekkürler handancım
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar; gözlerden kaçabiliyor, bu da sıkıntı yaratıyor malum:) umarım insanların işine yarar.

      Sil
  3. Valla ne iyi etmiş de yazmışsın bu önemli ayrıntıyı. Beni de çok sıkıyor bu durum. Eğer izleyicimin bloguna bu yüzden ulaşamamışsam google dan aratıyorum. Bazen buluyorum bazen hiç bulamıyorum. Bir çoğumuz farkında bile değilizdir. Bu yazın en azından tekrar kontrol edilmesini sağlar. Sağol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülsüm GÜVEN TUNCER; önemli ama gözden kaçıyor gerçekten, sizin de ifade ettiğiniz gibi google'dan aratmak da bazen fayda olmuyor, inşallah arkadaşlar dikkat edip düzenlemelerini yaparlar;) sevgiler.

      Sil
  4. dikkate alıcam okucam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerin ki açıktır tahminimce de genelde yeni bloggerlar da daha çok oluyor, umarım faydalı olur.

      Sil
  5. guzel bilgileriniz icin tesekkurler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demet ÖZGÖL; rica ederim, dilerim yararlı birşey olmuştur.

      Sil
  6. Handan hanım benimde sıkıntı yaşadığım bir konuya çok güzel dile getirmişsiniz.İzniniz olursa bu yazınızı blogumda bende kullanmak istiyorum.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Kaya; tabiki Mehtap Hanım, ne demek, seve seve.. ortak bir sıkıntı zaten... Sevgiler:).

      Sil
  7. Eline saglik, ben de ayni sorunu yasiyorum. Yorum birakmazlarsa ve profillerinde kendi link bilgileri yoksa yeni izleyicilerin sayfalarina ulasamiyorum. Keske GFC bu isi otomatik kendisi cozse, o blogger profilinin kendi blogu varsa onu one cikarsa falan.

    YanıtlaSil