20 Haziran 2014 Cuma

Doğum Günü Çekilişi Sonucu

Merhaba;
Hem bloğum, hem benim doğum günümü ortak kutlama kararı alıp;  beni iki senedir yalnız bırakmayan arkadaşlara hediye vermeyi istediğimi belirttiğim tarih; 7 Mayıs'tı. Çekilişim 19 Mayıs sonlanacak 20 Mayıs tarihinde de açıklanacaktı. Ama yaşadığımız SOMA faciası hepimizi altüst etti, şüphesiz ancak yaşayan ailelerin en çok  bilebileceği büyük acılar yaşandı. Allahtan sabır diliyorum yeniden herkese... Dolayısıyla 1 ay ertelediğim çekiliş gerçekleşti.




ve işte sonuç... kazanan arkadaşımız: Nursel KEPEKLİ (hamuçera bloğundan):)
   

Tasarca 'dan ısmarladığım bu güzel çantanın içi de dolu gönderilecektir, içindekiler Nursel Hanım'a sürpriz olsun.Güzel günlerde kullansın.  En kısa sürede kendisiyle irtibata geçerek hediyelerini ulaştırmaya çalışacağım.


Çekiliş duyurumla birlikte ilgi gösteren ve  beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma yeniden teşekkür ediyorum, Sevgiler:)

9 yorum:

  1. Güzel günlerde kullansın :))

    YanıtlaSil
  2. Kazanana hayırlı olsun canım . Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun Handan Hanım.

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullansın.

    YanıtlaSil
  5. ben de seni kutlarım kiii böle hoş bişi yaptığın için :))) sonaaa blogun ve sen iyi ki doğmuşsunuz işteee. bi deeee her zaman neşeli huzurlu ol amaaa :)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler arkadaşlar:)

    YanıtlaSil
  7. Bugünü şanslı gün ilan ediyorum,71 sayısını da şanslı sayım :)) Kazandığımı görünce çok şaşırdım,bir o kadar da sevindim.Hiç beklemiyordum,sanki benim doğum günümmüş gibi oldu :)) Ne kadar teşekkür etsem az geliyor...Kocaman sarılıyorum,mutlu ,huzurlu,her günü bir öncekinden daha güzel bir ömür diliyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nursel Hanım; hep birlikte inşallah! sizin gibi arkadaşlar olduğu sürece her günüm güzel geçer emin olun;)) Adres bilginizi e-posta adresime bıraktınızUmarım;) Sevgiler yeniden.

      Sil