17 Haziran 2014 Salı

Otantik Akik Kolye



      Merhaba eski çalışmalarımdan birini paylaşmak istedim, Akik taşlı ve otantik farklı bir tarzı var. Bu tarzı eskiden çok daha fazla çalışırdım. Takı eskilerden olunca ona eskilerden bir arka plan seçtim. Rosso Fiorentino adıyla bilinen İtalyan Ressam'ın "Drapped Women Figure" isimli çalışması kolyenin havasını tam olarak yansıttı.


   Dikişe ara verdim zannetmeyin, uzun zamandır aradığım bazı dikiş ayaklarım vardı onları buldum ve artık biraz daha rahat çalışabileceğim eminim, arka planda kimi zaman fotoğraf çekmeyi de unuttuğum çalışmalarım ya da hediye gönderdiklerim oluyor, her yaptığım çalışmayı paylaşamayabiliyorum, fotoğraflamayı unutup gönderdiklerim oluyor ya da fotoğraf makinesinin azizliğine uğradıklarım da yok değil..! Çekimler için ışık çok önemli bir etken Bir işte çalışınca istediğim zaman çekim yapmam mümkün olmuyor. 


    Bu arada Bloğumda yaptığım doğum günü çekilişine 19' Haziran Gece saat 12'ye kadar göndermiş olduğunuz yorumlar dahil edilecek ve 20 Haziran günü çekiliş gerçekleşip bir aksilik çıkmazsa yayınlanacaktır.  Çekilişimle ilgili sağ barın en üstünde duyuru yer alıyor ancak linki açamadım diyenler var onlar buradan buyursunlar.. 


23 yorum:

  1. Mükemmel tam benim tarzım. Akik taşını çok çok severim. Çok güzel..

    YanıtlaSil
  2. akik taşı hep ilgimi çekmiştir,bu kolyeye de bayıldımmm :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Kolyen gerçekten çok güzel olmuş canım, bu tarzı seviyorum. Arka fon inanılmaz uyum sağlamış , çok otantik bir hava yaratmış. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş bir kolye ve arkadaki resimde bu kolyeyle çok uyumlu olmuş ellerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
  5. Bunu sen mi yaptın? Harikasın süper hatun. Yeni dikiş ayakları yeni ciciler demektir. Kullanırken ayakları tanıtmayı atlamayasın sakın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suhuba'cığım, kolye eski bir çalışmam. Dikiş ayaklarım da yeni değil sadece ben evde onlarlardan istediklerimi bulamıyordum nihayetinde bulunca artık daha rahat çalışabileceğim. Makinemde fermuar ayağı takılı kalmıştı zigzag yapamıyordum;)) Yeni alırsam paylaşırım canım sevgiler.

      Sil
  6. Harika olmuş... Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Çok hoş bir çekim olmuş

    YanıtlaSil
  8. bu tarz kolyeleri çok severim, harika :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevindim sevgili Bahar'cığım;))

      Sil
  9. çok hoş olmuş bu tarz kolyelere bayılırım ellerinize sağlık selamlar.....:))

    YanıtlaSil
  10. __ooo__(◔‿◔)__ooo__

    Zen byML…

    YanıtlaSil
  11. Akik taşının rengi de özellikleri de hep dikkatimi çeker. Kolye olarak çok şık olmuş, detaylar nasıl da yakışmış. Fotoğraf kompozisyonu ise başlı başına ayrı ve başarılı bir çalışma.
    Ellerine sağlık canım, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  12. böyle otantik havası olan çalışmaları çok seviyorum ve sen her zaman oldugu gibi bu tarzın da en iyi örneğini yapmışsın. Ellerine sağlık cnm, arka fon resminle birlikte kolyen çok hoş bir uyum içerisinde, ortaya çok güzel bir kare çıkmış:))))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Akik bereket getirir. Sana da uğuru geçsin.

    YanıtlaSil
  14. çok hoş bir kolye...metaller dökme sanırım, akikle ne çok yakışmış, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  15. Ahşap zamanı,
    Emel Uzanal,
    NOWACRAFT,
    Melislicious,
    Bahçeperisi,
    Noblesse; çok teşekkürler güzel yorumlarınız için...

    YanıtlaSil