23 Ekim 2014 Perşembe

4. Hobi Etkinliği Hediyelerim


    Merhaba "O Bir Anne" bloğundan sevgili Müge Hanım, 4. Hobi etkinliğini  başlatmış ve ben de etkinliğe katılmak istediğimi belirtmiştim.  Eşleştiğim blog arkadaşım. Aynur Hanım: "Tutkun'un Dünyası" oldu:)


     Sevgili Aynur Hanım, özenle hazırladığı hem paketleri hem de içeriğiyle çok değerli çalışmalarını bana  ileterek beni çok mutlu etti:) Kendisine çok teşekkür ederim, Harika işli keseler, fular ve Siyah bir Porftöy çanta ile hem yaratıcılığını hem de zevkini ortaya koymuş doğrusu, çok beğendim her birini, yeniden ama yeniden çok çok teşekkür ederiyorum.  Bu güzel etkinlikler vasıtasıyla da bir çok arkadaşla tanışmış oluyoruz bunun için de ayrıca Müge Hanım'ın iyi niyet ve emekle sürdürdüğü Hobi etkinliği için de kendisine yeniden teşekkür ediyorum.




   Yukarıda gördükleriniz de benim kendisine hediyelerim;  broş yapımını dün paylaşmıştım. Diğerleri  ise daha önce bloğumda gördüğünüz çalışmalarımdan, umarım beğenir;)

21 yorum:

  1. Hem aldığınız hem de verilenler birbirinden değerli ve güzel. Güle güle ve güzel günlerde kullanın :)
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Hanım, çok teşekkürler. Gerçekten etkinlik amacına ulaşan, arkadaşlık pekiştiren sıcak bir etkinlik, sevgiler benden de ;)

      Sil
  2. Handan'cığım sana hediye edilenler de, senin hediyelerin de harika, yani o kadar imreniyorum ki keşke böyle becerilerim olsa, ama o kadar sabır bende yok:))güle güle kullan, kullansın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence siz hepimizden çok daha beceriklisiniz. Kolay kolay hiçbirimizin cesaret edemeyeceği bir yayıncılık yapıyorsunuz! Güzel kalbinize, yüreğinize ve cesaretli kaleminize sağlık. Sevgiler.

      Sil
  3. Çok güzeller, güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar hoş ve emek verilmiş hediyeler. Çok sevdim bunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir etkinlik evet. El emeklerinin hediyesi ayrı keyifli;)

      Sil
  5. Merhaba Handan Hn.,
    Hediyeleri beğenmenize ben de çok sevindim. İyi günlerde kullanın.
    Benim hediyelerim de çok çok güzel. Hepsini zevkle ve hatırlayarak kullanacağım. Ellerinize sağlık.
    Ayrıca bizi birbirimize kazandırdığı için de Müge Hanım'a ayrıca teşekkür ederim.


    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin gibi değerli bir arkadaş kazandığım için ben de çok mutluyum, ben de sizin hediyeleri beğenmenize sevindim; )Daha nice güzel paylaşımlara; )....

      Sil
  6. Güle güle kullan. Becerikli hatunlar birleşmiş. :))

    YanıtlaSil
  7. Güzel günlerde kullan, etkinlikte emeği geçen ve katılan herkese teşekkür :)

    YanıtlaSil
  8. Hediyeler çok güzelmiş... Güle güle kullan :) Bu arada bir ödülün var blogumda

    http://resimdefterimm.blogspot.com/2014/10/dart-odulu-ve-15-bloga-dart-odulu.html

    YanıtlaSil
  9. ne güzel hediyeler.hele o lavanta torbalarına hayran kaldım.güle güle kullan canım.ne güzel oldu bu etkinlik.düşünüyorumda kaç dost girdi hayatıma bu etkinlik sayesinde ve hala çok sıkı fıkı görüşüyoruz üstelik gerçek hayatta. emeği geçen tüm dostlara ve başta sevgili mügeye teşekkür ediyorum bir kez daha buradan.
    son olarak senin hediyelerinide çok zarif ve keyifli bulduğumu söylemek istedim.yeni sahibesi güle güle mutlu günlerde kullansın.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. çok guzellermiş ellerinişze sağlık katılımınız ve ayırdıgınız zaman ıcın tesekkur ederım

    YanıtlaSil
  11. Sitemde sizi bekleyen bir dart ödülü var.
    http://www.ruhand.com/dart-odulu-sahiplerini-bulsun/

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel el emeği ürünler, hepsi birbirinden kıymetli olmuş. Yapanların ellerine sağlık canım. Güle güle kullanılsınlar. Sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Hem sen hem de Aynur Hanım güzel günlerde kullansın canım çok hoş. Ben de katıldım Müge Hnm sayesinde gerçekten keyifli bir etkinlik oluyor. Ne güzel kişiler tanıyoruz.

    YanıtlaSil
  14. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Birkaç gün izinliyim ve minik bir gezi söz konusu. Döndüğümde; blog ödülleri veren değerli arkadaşlarımın isteklerini de yerine getireceğim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  15. cnm ne kadar güzel ince düşünceli bir etkinlik olmuş.... yeni dostlar tanımak için çok güzel bir fırsat... Güzel günlerde kullan cnm:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil