9 Haziran 2015 Salı

Baharlık / Yazlık Beyaz Ceketler

Merhaba,
Bu sene bir türlü gelemeyen yaz nedeniyle ceketlere veda etmiş değiliz.  Yaz akşamlarının ve dahi günlerinde kullanılabilecek,  esin kaynağı birkaç ceket ve bomber paylaşmak istedim.  Ben birini değil birkaçını birden beğendim aslında. Dikmek için motivasyon da bulunduktan sonra pekala yapılabilecek modeller var. Bakalım sizler de beğenecek misiniz..







Sonuncu model, ayrı bir dikilesi çalışma ne dersiniz. Böyle delikli bir deri görürseniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim;)  zira şimdilik burada bulamadım çünkü.

Görsel Kaynaklar: whowhatwear, pinterest, stylebistro, perfumedelavie.tumblr, thenletitbe.tumblr
  
Sevgiler...


13 yorum:

  1. Hepsi de güzeller, benim en sevdiğim renk de beyaz değil krem...
    sevgiyle kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz, krem farketmiyor benim için çok seviyorum. Ama çok fazla beyaz giydiğimi söyleyemeyeceğim, ondan mıdır bilmem, bir vitamin eksikliği gibi beyaz giyinesim var sürekli;)

      Sil
  2. sonuncuya ve ilk görsele ben de bayıldım..Beyazı farklı tasarımlar olunca daha çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  3. Geçen yıl da benim beyaz giyinesim vardı,iki tane elbise diktim beyaz ve istediğim kadar varmış,çok koşuma gitti,gene bile dikesim var,ayrı bir enerjisi,yaydığı mutluluk var :)) yukarıdaki seçimler de harika

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzeller...O kadar çok dikmek istediğim şey var ki..Onların içinde bir beyaz, bir de siyah ceket var zaten...Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Hepsi de çok modern ve güzel..Ben önü salaş uzun olanlar var ya işte onları çok beğeniyorum..

    YanıtlaSil
  6. Düğmeli hoşuma gitti benim de

    YanıtlaSil
  7. Beyaz da siyah kadar asil bence bütün modeller super senin de dediğin gibi sonuncu ayrı güzel=)

    YanıtlaSil
  8. O delikli deri trençkotumsu parça inanılmaz güzelmiş cnm bayıldım bayıldım! Sen kesin çok daha güzelini bile yaparsın onun, umarım en kısa zamanda do delikli deriden bulabilirsin:)))
    sevgiler öpüyorum!

    YanıtlaSil
  9. Modellerin hepsi birbirinden guzel, ama ilk modelde gozum kaldi. Bundan biraz daha farkli bir modeli gorumcem almis, resmen kiskancliktan catlamistim:)) Aynisindan alayim dedim, o uretimi sonlandirmislar. Taksimde bulunabilirdi ama benim zamanim yoktu :( Gorselini bulabilirsem paylasirim. Eminim kiskancligima hak vereceksiniz:))

    YanıtlaSil
  10. sahane dıkecegıne ve gıyecegıne eınım , gorursem mutlaka soylerım canım

    YanıtlaSil
  11. YAZ KIŞ KULLANILIR BEYAZ CEKETLER.. HEPSİ ÇOK GÜZELLER

    YanıtlaSil