25 Haziran 2015 Perşembe

Mavimsi

   Merhaba,


   Gözlerimiz gökyüzünde takılı kaldı hepimizin uzun zamandır, dağılmayan bulutlar, masmavi açılamayan gökyüzü, ofisteyken de sürekli gözüm camda, bulutlarda... Ondan mıdır bilinmez, alışveriş yaptığım SheIn.com, sitesinde gezinirken mavi renkli birşeyler bakarken buldum kendimi. Bu arada Sheinside.com, SheIn.com ismiyle devam ediyor artık, eski hızı, eski güvenilirliği ve yepyeni avantaj ve indirimleriyle. Bu güzellikleri görünce sizlerle paylaşmak istedim. Mavinin tarifsiz güzelliği ve enerjisi müthiş dinlendirici geliyor bana...



   

1- Mavi – pembe askılı bluz buradan


2- Mavi – beyaz bluz buradan

3- Mavi salaş pantolon buradan
4- Mavi - lacivert kolye buradan



5- Mavi Gömlek buradan
6- Lacivert beyaz fular buradan
7- Su yeşili küpe buradan
8- Mavi turkuaz şort buradan

Mavi arkaplan: Benim çalışmam.

Herkesin güzel zamanlar geçirmesini dilerim...


20 yorum:

  1. Mavi kadar rahatlatıcı bir renk yok :) Mavi arkaplan da çok güzel ve ferah...

    YanıtlaSil
  2. Ne ilginç, ben de bu aralar hep mavi bişeyler dikmek istiyorum, mavi giymek, hatta hep gökyüzü fotoğrafları çekiyorum. Bulut falı bakmaya başlarım yakında:) O kadar çok bakıyorum ki gökyüzüne... Özgürlüğü hissettirmiyor mu sence? Huzur... Haniel ne diyor olabilir dersin:)?
    Seviyorum seni...Çok çok. xxxx

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak bilinçin bizler adına ortak isteği olabilir, huzur:) bilemiyorum. Benzer şeyleri yapıyoruz demek ki gözlerimi gökyüzünden ve mavi renkten ayıramıyorum gerçekten, nasıl rahatlatıcı etkisi var ve sonsuz huzur veriyor. Ben de seni çok seviyorum canım arkadaşım, sevgi ve selamlar kocaman...:)

      Sil
  3. Hepsine bayıldım. Ama favorim 1 numara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fulya, ne yalan söyleyeyim, ben de açıkçası en çok onu sevdim içim gitti, ne kadar soft üzerindeki o harika güller değil mi, çok romantik ve rahat bir kesim;)

      Sil
  4. tercihler süper :) bu sene inanılmaz bu mavi tonlarına sarmış durumdayım bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili Gülşah, yukarıda Suzy' ye de yazdığım gibi ortak bilincin bizler için düşündüğü ortak bir ihtiyaçtan olabilir mavi rengi bu kadar istemek. Başka bir açıklama gelmiyor aklıma:)) eminim çok yakışır sana da, sevgiler.

      Sil
  5. Evet Handan gerçekten tarifsiz bir güzelliği var mavinin...tabağın bardağın bile mavisine lacivertine bakar oldum bu aralar...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı fikirdeyim, yukarıdaki yorumlarda da belirttiğim üzere, hatta gündelik hayatta arkadaşlarla da aynı şeyleri konuşuyoruz, ciddi bir mavi renk eğilimi var, vitamin mineral ihtiyacı gibi aslında renklere ihtiyacımız, kesinlikle katılıyorum, benden de kocaman sevgiler:)

      Sil
  6. mavinin her tonunu seviyorum seçtiklerin çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah senn, hele sen nasıl da bilirsin bu güzel rengin değerini öyle değil mi, nasıl sevilmez, sen gibi sakin, sen gibi bilgeliğine rağmen mütevazı! Sen gibi huzur veriyor canım arkadaşım. Renklerin fısıltılarını gözardı etmem asla, hatta çoğu zaman teslimiyeti seçiyorum, o derin bilgeliklerini bizlere de aktarsınlar diye.... Kocaman sevgiler.

      Sil
  7. Maviyi ben de çok seviyorum.Tam yaz rengi içimi açıyor doğrusu..

    YanıtlaSil
  8. Seçimlerin hepsi birbirinden güzel...teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Mavinin her tonuna bende bayılıyorum. Kombinlerde çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  10. harika parçalar hepsi benim olsun istedim :)

    YanıtlaSil
  11. Ohhh gözüm gönlüm açıldı

    YanıtlaSil
  12. maviyi sevmemek mümkün mü! Her tonuna hayranım zaten. Özellikle şorta bayıldım cnm benim de favorilerimdi:)

    YanıtlaSil