19 Eylül 2015 Cumartesi

Tropikal Desenli Tulum

   Merhaba, 
   Tropikal desenli tulumumu dikeli epey zaman olmuştu aslında fotoğraflama fırsatı bir türlü olmamıştı. Kalıp: Burda Dergisi Şubat 2013.  Bu kalıptan dikenler oldu önceden ben çok zorluk yaşamadım sadece ilk kez cepli pantolon çalışmış oldum çok zorlanmadım, kolay geldi.

  Hafta içi bir kaçamak yapıp Sevgili Nowacraft ile buluştuk. Birbirimizi görmeyeli oldukça uzun bir zaman olmuştu, bu buluşma ikimize de iyi geldi. Bu güzel fotoğraflar sevgili Nowacraft ın ellerinden çıktı.  Ben fotoğraf çekimleri sırasında halen zorluk yaşasam da eksik olmasın bana çeşitli pozlar verdirme konusunda tüm hünerlerini kullandı:)) Hayli keyifli anlar yaşadık. 

    Fotoğraflar iş yerimin bahçesinde çekildi.. Ortam müsait efendim de fotoğraf çekiminde rahat olacak arkadaş nerede onu bir bulsak.  Aslında çekimler konusunda güzel pozlarıyla tek biri geldi aklımıza ve bol bol andık ve sevgilerimizi gönderdik sevgili arkadaşımıza o kendisini bilir;) bizden selamlar ona...

 



 Desenler Tropikal yazlık ama yerlere dökülen yapraklarla hayli enteresan bir poz yakalamış sevgili Nowacraft. Doğal bir kamuflaj gibi durmuş tulum. Sonbahar yaklaşsa da yazlık giysilere ısrarla tutunasım var! Belki de yazın zaten çok geç gelmesinden olabilir mi?




    Bu kadar çok kolun birbirine dolandığını görmüşmüydünüz daha önce;)! E bende doğayı taklitledim ve bu sevgi yumaklarına kollarımı uzattım.  --E bu pozda Nowacraft ın katkısı yoktur desem yalan olur elbette!!!:))--




Çekimler iş yerimin oldukça büyük  bahçesinde yapıldığından böyle güzelliklerle karşılaşmak da mümkün oluyor. Ürkek kaplumbağayı kendi haline bıraktık daha fazla tedirgin etmiyoruz ...
    Doğadaki her detayı hissetmek ne güzel, çok güzel bir gündü gerçekten çok teşekkürler  sevgili Nowacraft...:)

 Herkese sevgiler.

 

26 yorum:

  1. Bu yaz bu tropikal desenleri bende çok sevdim bu arada çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :). Ben de her daim sevenlerdenim tropikal desenleri;)

      Sil
  2. Handan'cığım, uzun zaman sonra birlikte geçirdiğimiz güzel saatler ve harika misafirperverliğin için tekrar çok teşekkürler. Çok güzel bir gün oldu benim için.
    Çekimlere gelince, bu konuda pek tecrübem olmasa da, işe yarar karelerin çıkmasına memnun oldum. O kadar sık benden bahsetmen çok hoş ama bu kadarını hak ettiğimi hiç sanmıyorum :))
    Tulum ise yakınen gördüğüm üzere, deseniyle modeliyle dikişiyle gerçekten çok güzeldi. Çok inceldiğini bu gözler gördü, tulum içinde sülün gibiydin, maşallah !
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Yeniden, incelme konusuna gelince gerçekten incelmeme rağmen, fotoğraflarda biraz daha kilolu göründüğümü söylüyor yakından görenler de ;) Güzel sözlerinize çok teşekkürler.

      Sil
  3. Ne güzel kareler bunlar canım günün pozitif güzellikleri yüzüne yansımış. Tuluma ayrıca bayıldım, nasıl güzel dikmişsin maşallah hazır giyime taş çıkartır. Güle güle kullan canım sanada çok yakışmış. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Nur, aramızda olmasan da andığımız isimlerdendin. Beğenmeyen çok sevindim. Sevgiler canım.

      Sil
  4. Merhaba !
    Blogunuza yeni geldim. Umarım takipçiniz bol olur. Güzel yazılarda göruşmek üzere, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. sevgili handan bu ne güzellik tulumunla yarışır gibisin çok beğendim güzell günlerde sağlıcakla giy..nowa'cığımın da objektifine sağlık :) valla süper kareler yakalamış ...sevgiyle kalasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Beğenmeniz mutlu etti, sevgiler.

      Sil
  6. Ayy çok güzel Handancım çok yakışmış tulum ayrıca kumaşa da bayıldım :)) Ama eminim ki gerçekten güzel bir gün geçirmişsinizdir ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Aycan. Beğenmene sevindim, sevgiler:)

      Sil
  7. Merhaba tulumun modeli ve rengi çok hoş..Cıvıl cıvıl canlı canlı:)) Pozlar da yakıyor yani:))

    YanıtlaSil
  8. Şu tulum konusunda o kadar istekli olmama rağmen bir türlü dikmek nasip olmadı. Gerçekten tulumun harika olmuş csnım güzel günlerde giy

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkan Hanım, beğenmenize sevindim, fırsat olmamıştır, ama sizin diktiğiniz güzellikleri hepimiz biliyoruz. Eminim bir fırsat olduğunda çok daha orjinalini yapıp giyersiniz, sevgiler.

      Sil
  9. Deseni, kumaşa uyguladığın model, duruşu harika. Eline sağlık canım. güle güle kullan.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :) sevgiler benden de.

      Sil
  10. çok güzel tulum olmuş size de çok yakışmış ellerinize sağlık sevgiler....))

    YanıtlaSil
  11. Gercekten cok hos olmus sizede cok yakismis..sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Canım hem tulum hem fotoğraflar hem kumaş hem mekan her şey harika. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. Tulum düşkünlüğü bende de başladı. Şimdi aklımda iki tulum var yapmak için. Sizinki de bi harika. Elleriniz dert görmesin

    YanıtlaSil
  14. Tulum da fotoğraflar da süper!

    YanıtlaSil
  15. Tatilde olduğum için bu güzel postunu kaçırmışım cnm. Nasıl güzelsin bu tropikal desenler içinde. Enerjin harika. Sevgili Nowa Hanım da ne güzel pozlar yakalamış:))) Ah ah orada olmayı nasıl isterdim! Çok çok özledim hepinizi... Bu arada poz verme konusunda bir harikasın sen de değinmeden geçemem:)
    Ellerine sağlık cnm, güzelliklerle giy!
    Sevgiler

    YanıtlaSil