4 Kasım 2015 Çarşamba

Uzun Kazaklar

   Merhaba,

   Kışlık giysiler vitrinlerdeki yerlerini almaya başladığından beri uzun kazaklar fazlasıyla ilgimi çekiyor, beğenimi topluyordu.  Beğendiğim birkaç örneği sizlerle de paylaşmak istedim. Esinlenmek serbest elbette ki. Artık örmek mi istersiniz, triko kumaş alıp dikmek mi istersiniz, yoksa da vakit sıkıntısından dolayı satın almak daha mantıklı mı gelir sizlere orasını bilemiyorum. Ama ben derlediğim bu modellerin hepsine ayrı ayrı bayıldım. Kazaklar uzun oldukları kadar da bollar (salaşlar). Bol giysilere halen alışamayan bazı insanlar olup, hamile olup olmadığınızı sorsalar da, bol ve salaş giyimin  ayrı keyifli olduğunu bilenler ve bunun tadını (kışın rahatlığını) sevenler için çok uzun zamandan beri özel bir tercih oluşturduğunu hepimiz biliyoruz. Dilerim sizler de esinlenirsiniz..







   Üstünüze ne giyeceğinizi bilemem ama şimdi bu güzel kazaklar üstlere geçirilip, güzel bir balıkçı da akşam yemeği yenir mi, yenmez mi?!  E o halde herkese keyif dolu zamanlar diliyorum, sevgiler:)!.


Görsel Kaynaklar: boohoo.com, polyvore, style.moi, yoox.com 

10 yorum:

  1. ben de seviyorum salaş salaş böyle rahat oluyor..

    YanıtlaSil
  2. Offff hepsi de çok güzeller,beyaz ve kiremit rengini çok beğendim,bu sezon ürünlerini genelde çok beğeniyorum ...

    YanıtlaSil
  3. harika görüntüsü bir yana çok tarz görünüyorlar hepsi birbirinden şık

    YanıtlaSil
  4. Şöyle yanları derin yırtmaçlı uzun bir kazak projem vardı. Ama biliyorsun vakit sıkıntım var bu yıl yoksa hemen dikmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Yılbaşı hediyesi ne isteyeceğimi buldum ;) Biraz daha kilo vereyim, o zaman yakışır :)

    YanıtlaSil
  6. Hem kazaklar hem balikci fikri cok iyiydi:))) de yesek yesek donmus balik yiyebiliriz ancak:))) gozunu sevdigim memleket..sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Uzun kazaları tek taytlara yakistiriyorum

    YanıtlaSil
  8. Tam benim tarzımı paylaşmışın canım dolabım salaş bluzlarla dolu hele bir tanesi var ki içine emin ol 36 beden olan 3kişi sığar :))) ben seviyorum boll giysileri moda olması da benim için avantaj oldu :)taytlarımla kalem eteklerimle gyer çıkarım :)sevgiyle kalasın...

    YanıtlaSil
  9. her model ayrı güzel ben de çok severim uzun kazakları, rahat oluyor :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Uzun kazaklara bayılırım, insanın poposunu kapatıyor bu da benim için önemli. Hepsi çok hoş, tarayıcım yenilendi pıt diye yorumlar yapıyorum sana, oh şükür. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil