17 Mayıs 2013 Cuma

Bahar Şenliği ve Minik Alışverişim



   Her sene bahar şenliklerini ve güzel sanatlar öğrencilerinin sergi ve mini satış etkinliklerini kaçırırdım. Bu sene öyle olmadı;)

 
 
 
Birbirinden güzel çalışmaları vardı öğrencilerin..





 Birbirinden farklı bölümlerin çalışmaları sunulmuştu meraklılarına... Ama ben en çok el yapımı cam objelere ilgi gösterdim hepsini sevmekle birlikte.. Her birine ayrı hayran kaldım ayrı mesele!
 









Bahar şenliği yürüyüşüne hazırlanan kostümlü öğrenciler de eksik değil di tabikii..




  Aşağıdakiler de benim aldıklarımdan...





  Doğal, denizden çıkma at kestaneleri.. onlardan 3'ü birleşik ve vernikliydi, birkaçı doğal renginde, bir kaçı da üzerine çeşitli renk efektleri atılmış. Satan arkadaşla ayaküstü biraz sohbet ettik. Bunlardan artık deniz kıyılarında bulmanın zor olduğundan bahsettik. Hakikkatten ben göremiyorum. Görenler, bilenler haber verirse sevinirim.  Hayır, o kadar at kestanesini ne yapacağım konusunda bir fikrim yok, geçen sene sanırım minicik bir tane bulmuş, sevinçten havalara uçmuştum..  Görüntü olarak çok hoşuma gidiyorlar.



   En çok el yapımı cam objelere ilgi gösterdim aslında  ama aldıklarımdan bir kısmını hediye olarak düşündüğümden buradan yayınlamasam iyi olacak, önceden görülüp sürprizi kaçsın istemem:)
 
 
 
 
 Biri Panda cam boncuk  biri Koyun anahtarlık şekillerine bayıldım. Nasıl uğraşılmış o minicik gözlerle Allahım, ne şirinlik..:)
 
 
 
 
Panda cam boncuk bileklik olabir sanırım, deri bir ip içinden geçirip kullanılabilir.
 
 
 

 
 
Minik koyunun duruş ve gözler beni bitirdi;)



Bunlar da cam ördekler.
 

 
 
 
Kendimce hemen bir kompozisyon kurdum, kurutulmuş, leylaklarla. Masada hoş durdu. Diğer güzellikleri de göstermek isterdim ancak hediye olacaklarından bu kadarını paylaşayım:). Hepsinden öte bu tarz etkinlikleri insanda  bir atmosfer değişimi yarattığından seviyorum. Vakit buldukça gidip gezmek, görmek gerek;) Sevgiler.
 
 
 
 

18 yorum:

  1. hepside çok güzelmiş güle güle kullan:)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten harikalar:)hepsine ayrı ayrı öldüm bittim şu anda:)
    bunlarla uğraşmak çok zor olmalı yapanları tebrik etmek lazım..

    YanıtlaSil
  3. Hocammm süperrsiniz :)Bahar şenliklerini bende çok seviyorum, birde mezunlar gününüü :) sevgiler Handan Hanımm..

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten çok güzellermiş canım güle güle kullan.Bende bu tarz alışverişlere bayılırım,özellikle tatil yerlerinde olur ya gece pazarları şenlikte o havada olmuş negüzel.sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. aaa benim de minik camdan hayvanlarım var çok güzel :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Kestane, kozalak, midye kabuğu gibi doğadan nesneleri toplamayı, dekorasyonda kullanmaya bayılırım. Cam objeler ise beni kalbimden vurdu. Öğrencilerin kostümleri de dikkatimi çekmedi değil. Küçük mutluluklar listeme yazdığınız güzel yorum için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Cam objeler benim de gözdem oldu süper:)

    YanıtlaSil
  8. Hepsini güle güle kullanın, benim favorim at kestaneleri oldu ama diğerleri de çok güzel:)Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzeller güle güle kullan canım bahar şenliklerini bende çok severim :)) Benimde bir şekerlik dolusu kestane kabuklarım var saklıyorum kendim topladım yeşil pembe siyah doğal renkte vernikte yapmadım ;) Marmaris tarafına yolun düşerse adresi verebilirim ...

    YanıtlaSil
  10. Anahtarlıga bende bayıldım ne büyük emek gerçekten sabır işi :-)

    YanıtlaSil
  11. Ne güzel bir etkinlik,gençler harikalar yaratmışlar.

    Deniz kestanelerini çok severim, doğanın olağanüstü armağanlarından:))

    Cam objeler de çok güzelmiş,mutlulukla kullanın Sevgili Gooogoook.

    YanıtlaSil
  12. Ah sormayın ben de bu sene yıllardan beri ilk defa bahar şenliğine katılamadım. Biliyorsunuz 3 ay önce Emekli oldum evdeyim. Her sene genelde akademisyen olarak da görevli olduğum için katılırdım bu sene bayağı büyük boşluk oldu...
    Siz çok güzel vakit geçirmişsiniz aldıklarınızı da güzel günlerde kullanın inşallah...:))

    YanıtlaSil
  13. oyy oyyy hepsi çok güzellerrrrr... :)

    YanıtlaSil
  14. hepsi çok güzeller:)doğal malzeme merakım var zaten ama cam objelere de bayıldım. aslında eşim de camın bir şekliyle uğraşıyor. neon üretimi yapıyoruz. cam ve ateşe yabancı değilim ve o minik objelerdeki emeği takdir ediyorum.güle güle kullanın hepsini:)bahar şenliklerini nasıl sevmez insan bu durumda:)

    YanıtlaSil
  15. Cam objeler çok hoş,ben de ördeklere bayıldım:)Kesinlikle öyle ,insanın bu tarz etkinliklere hava ,su gibi ihtiyacı var aslında,çok iyi yapmışsın katılarak:)

    YanıtlaSil
  16. çok güzelmiş hepsi, panda ve kuzuya bayıldım handancım :) güle güle kullan canım :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Değerli yorumlarınıza çok teşekkürler arkadaşlar. Sevgiler.

    YanıtlaSil