9 Mayıs 2013 Perşembe

Önemli Bir Uyarı

 
 
   Sevgili Arkadaşlar Merhaba, bir iki gün önce , yorumlarıma Japonya'dan olduğunu tahmin ettiğim bir yorum geldi (tabiki ingilizce olarak:). Yorum Adsız olarak gelmişti. Ben de yayınla komutu verdim,  Adsız yorumlara getirdiğim bir  engel yok. Yayınla'yı seçmeme rağmen yorum ilgili yayının altında görünmüyordu, ben de araştırdığımda yorumun SPAM'a gitmiş olduğunu farkettim. Oysa "SPAM" olarak işaretlememiştim. SPAM'ları açıp baktığımdaysa çok şaşırdım çünkü; bildiğim, tanıdığım birçok insanın yorumlarının da SPAM kısmına benim böyle bir seçimim olmadığı halde, pekçoğu hergün yazıştığım arkadaşlarım olmasına rağmen o kutunun içine gittiğini gördüm. Bunun nedenini tam olarak bilemesem de, yorumlarını yayınlamadığımı düşünen arkadaşlar varsa onlara buradan bu hatırlatmayı yapmak isterim.
 
   Bu hatırlatmayı yapmamın asıl nedeni ise, özellikle sizlerin de dikkatinden kaçtıysa, arada SPAM bölümünü de kontrol etmenizdir. Belki de normalde yorumlarını bırakan pekçok arkadaşınızın yorumunu orada görüp benim gibi şaşırabilirsiniz. Bu konuda daha önceden tecrübe yaşamış arkadaşlar varsa, nedenini paylaşırlarsa çok mutlu olurum. Diğer arkadaşlar da öğrenmiş olurlar..
 
Sevgiler..


 

22 yorum:

  1. Ben baktım aynen dört tane yorum var spam bölümünde . Arada arkadaşlar yorum yapmıştım nerede diye soruyorlardı. Ne yorumu ya görmedim diyordum ben.:( yalnız spam değil diye işaretledim fakat yorumlar yine yok ortada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Anarşi, aynen o tarz bir durum var ben de nedenini bulursam kesinlikle sizlerle de paylacağım..Sevgiler.

      Sil
  2. Evet bu konuda haklısın ben Denetleme bekleyenlere bakarken Sapam bölümüne de bakmayı alışkanlık haline getirdim çünkü bazen evet ingilizce olmasa da anlamadığım bir nedenden arkadaşlarımın mesajlarının da oraya gittiğine şahit oldum çoğu kez. Bu nedenle sık sık bakarım ben oraya :) Tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Şenay, çok iyi yapıyorsun, harika birşey benim daha önce hiç aklıma gelmedi, ne de olsa sürekli yazan arkadaşlar var olduğundan hiç tahmin etmemiştim. Sevgiler.

      Sil
  3. teşekkürler uyarı için Handan hanım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sinem Hanım, rica ederim, bir bakmak lazım arada.. Şaşırdım ben de.. neyse nedeni çıkar umarım.. :)

      Sil
  4. Benim de sıklıkla spam bölümüne düşüyor yapılan yorumlar.. Vallahi nasıl ayar yapılacağını da bilmiyorum spam bölümünü kontrol etmeye çalışıyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek sık sık Spam bölümünü kontrol edeceğiz, olsun, nedeni anlaşılıncaya kadar buna devam demekki;)) Sevgiler.

      Sil
  5. hemen kontrol ettim ben de. şimdilik öyle bir durum yok ama artık sık sık bakarım. çok sağol uyardığın için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Antigone; doğrusu ben hayli şaşırdığım için artık sık kontrol edeceğim, rica ederim, sevgiler:).

      Sil
  6. Ben de sık sık kontrol ederim ve senin postunla beraber baktığımda bir post yakalım :) Şu sıralar bu spamlar biraz arttı gibi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'ciğim, en güzelini yapıyorsun ben daha önce tecrübe etmediğimden hayli şaşırdım doğrusu.. Sevgiler canım:).

      Sil
  7. tam 257 adet spam varmış ya handancığım
    hiç haberim yoktu :)
    sildim hepsini
    yayınlamadığım adsız yorumlar hepsi
    teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tülay'cığım ben de çok şaşırdım dediğim gibi. Bir de aralarında sürekli yazıştığım insanlar da olunca hem şaşırdım hem üzüldüm, neyse ne yapalım nedenini tam olarak keşfedinceye kadar sürekli kontrol ederiz biz de. Aslında sıklıkla yapmak lazımmış ben de farkedememiştim.. Sevgiler canım.

      Sil
  8. ben de baktım çok spam var hepside yabancı dilde. Neden acep uyarına teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. bende spam kutusuna sık sık bakarım arada öyle oluyor özellkle ingilizce şeklinde adsız yorumlarda bana bu aralar çok gelmeye başladı neden öyle oluyor anlamadım.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Spam kutsunn varlığından bile haberim yoktu, bakacağım. Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. Ben çekiliş yaptığımda farketmiştim. Bakmasam yorumların yarısı gidecekti.

    YanıtlaSil
  12. spam bölümüne arada bakıyorum hep o Japonca falan yorumlar oluyo sanırım Google zararlı olabilecek yorumları atıyo ama hiç arkadaşlarımın yorumlarını görmedim orda :))

    YanıtlaSil
  13. Banada cok oluyor du, ama sebebini bilmiyorum. Herhalde ben aarlarda bir hata yaptim diye dusunmustum ki yalniz degilmisim:))

    YanıtlaSil
  14. uyarın için çok teşekkürler tatlım, önemli bir konu bence.

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil