4 Temmuz 2013 Perşembe

Neler Yapıyorum...?

   Merhaba, oldukça uzun ara verdim yayınlarıma farkındayım, önceki yayınlarımda nedenlerini paylaşmıştım, o nedenle tekrar yazmaya gerek görmüyorum.

 Neyse herşeyden önce aşağıdaki fotoğrafların durumundan ötürü özür dilemek istiyorum. Çünkü fotoğraf makinem bozuk ve ne zaman olacak şimdilik bilmiyorum, yeni bir şey almak ile eskisini tamir ettirmek arasında kararsızım. Sizlerden fotoğrafları bilerek flulaştırdığımı, romantik görüntü (!)  ve efektler vermeye çalışarak sunduğumu düşünerek beni affetmenizi rica edeceğim;)).
 
 
 
Beli lastikli, büzgülü bir etek diktim. İçine yukarıda net anlaşılmasa da göstermeye çalıştığım gibi ince tül likralı bir kumaşı astar olarak kullandım.  Kısacası diktörtgen bir parça büzdürülerek lastikle buluşturuldu diyebiliriz.
 
Eteğin bitmiş hali kumaşı daha önce bu yayınımda da kullandığım kumaştan. Hediye oldu, güle güle giyilsin;) O biliyor kendisini...
 
 
 
Bu kumaş kese ise; bir başka çok sevdiğim ablama hediye olarak yapıldı, o da kendisini bilir, Nil yeşili seçtim ve içine ince kumaştan beyaz astar kullandım. Benzer keselerden daha önce de burada, hediye olarak yapmıştım. Hediye paketi yerine vaktim oldukça kese yapmaya çalışmak hoşuma gidiyor. Karşımızdaki başka amaçlarla da kullanabilir sonradan... 
 
 
 
 
 
Bu sandaletleri gördüm ama 36 numara bulamadım,
hoş biraz da kararsızdım açıkçası. Öndeki kesme detayları hoşuma gitse de acaba kalın bilek tutunumundan kaba mı durur endişesi de vardı.
 
 
Bu da sıcak günlerde kullandığım serin Lip Gloss.. !
Serin diyorum çünkü nane tadında..
Rimmel Vinyl Max ; 701  Outrageous
 
"Nude" tonlarında olan ne ruj ne de lip Glossları kendime bir türlü yakıştıramıyorum. Ama görünce çok hoşuma gidiyor ve alıyorum. Bana uymuyor gibi geliyor ama yazın da almadan duramıyorum Nude tonları..
 
şimdilik bu kadar daha fazla göz yormamak adına fotoğraf makinemin yapılıp güzel paylaşımlarda bulunduğum günlere diyorum.
Sevgiler.
 

24 yorum:

  1. Keselere bayıldım canım ne güzel yapmışsın
    ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. O etekler yaz için ne kadar ideal ne kadar rahatlar değil mi?..çok severim onları..ciclerin çok güzel canısı naneli lip glossun tadını merak ettim :) sevgiler sana arayı çok açmayasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, etek yaz için gerçekten ideal, sevgiler benden de...

      Sil
  3. O hediye kesesi bende :)))
    Hem de bir dolu hediye doldurulmuş olarak geldi,kullanmaya kıyamasam da çok beğendim çoook!
    Kendine şalvar pantolon da diksene Handan ,gençlere çok yakışıyor altına şıpıdık terlikle nasıl güzel olur,tatilde giyersin efil efil.
    Ayyy ablalık bu olsa gerek çenem, tutamadım bak şimdi :D
    Seni kocaman kocam öpüyor sıkı sıkı kucaklıyorum güzel kardeşim!

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Nilgün Abla'cığım, söylemeye niyetim yoktu aslında ama keseyi isim vermeden paylaşmak istedim. Beğenmen beni çok mutlu etti. Güle güle kullan. Bir şeyler var aklımda aslında bakalım bu güzel fikri değerlendiririm inşallah şalvar pantolon veya çok çok bol pantolon bakalım nasipse yapmarım, bol şeyler hakikatten yazın harika bir kurtarıcı bu güzel fikrin aklımda olsun abla'cığım, çok teşekkürler. Ben seve seve okuyorum yazdıklarını, Sevgiler benden de...

    YanıtlaSil
  5. Ah şu fotoğraf çekme derdi Handancım, benimki de nakavt olmuş halde, şarj aleti mi bozuk kendisi mi bilemiyorum ama yenilerini almak şart oldu :(
    Ne güzel şeyler çıkartmışsın ortaya görmeyeli, şııkıdık kese de pek güzelmiş, Nilgünümü ne kadar mutlu etmiş, ellerine sağlık...
    Şalvar fikrine katılıyorum, en kısa zamanda üzerinde görelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu Hanım, aynı fikirdeyim, yenileri almak gerekecek bu gidişle anlaşılan. Çok teşekkürler diğer güzel sözlerinize de.. Nilgün Ablamın fikri aklımda gerçekten;) denenmeli yaz zamanı... Sevgiler:)

      Sil
  6. Özlemişiz sizi. Bu tarz küçük ayrıntılar çok kolay gibi görünse debazı püf noktalar olabiliyor bilmeyenler için çok iyi oluyor. Ellerine sağlık :)
    Yalnız ben bir şey rica ediyorum. Belki de daha önce yayınladın emin değilim. Ben bu bele lastiği dikerken şöyle bir sorun yaşıyorum . Bel ölçümü aldıktan sonra lastiği eteğe dikerken çekerek dikildiği için lastik gevşeme yapıyor. Normal ölçüden ne kadar kısa bir lastik kullanmalıyım. Hatta bele lastik nasıl dikilir daha ayrıntılı bir post hazırlayabilsen çok yardımı dokunur :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülay Hanım, çok teşekkürler. Kesinlikle haklısınız. Öncelikle şunu söyleyeyim. İki ayrı çeşit lastik oluyor. Aynı görüntüde ama sertlikleri farklı. Yumuşak olan ve çok sert olan bir lastik var ben çok sert olanı ile yaptım. Bel ölçüsü oldukça ince bir kardeşime yaptım. Dikerken zorluyor gerçekten bunu belirtmek gerek o kadar da kolay değil. Bel ölçüsünü birebir aynı aldım ben. Zigzag dikiş yaptım. -----Lastiği çekmek yerine; Eteği basen ölçüsünden 5-10 santim fazla kesip (kumaşı) büzdürmüş oldum.--- Yine deneyeceğim bu eteklerden; farklı bir uygulama ve farklı bir fikir yakalarsam mutlaka paylaşırım. Sevgiler.

      Sil
    2. teşekkürler . merakla bekliyorum...

      Sil
  7. etek ve keseler çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Bundan sonra daha sık yaz bize kendini özletme...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili tokideki ses; fotoğraflardan net anlaşılmasa da güzel oldu aslında, ne yazık ki fotoğraflar böyle oldu. Çok teşekkürler eksik olmayın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Allah'ım yine dikilen bir şeyle bir gün bende dikeceğim diyorum her seferinde, nude tonlarında bir parlatıcı almayı bende istiyorum ama hangi markanın ki iyi bir türlü karar veremedim. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık etek ve kese çok güzel olmuş,etek özellikle yaz için favorim:)

    YanıtlaSil
  11. fotolarda o kadar kötü değil bence.ellierne sağlık etek de keselerde çok güzel görünüyor.kolya gelsin:)

    YanıtlaSil
  12. Ellerinize sağlık Handan hanımcığım keselerin rengine bayıldım Nilgün hanım iyi günlerde kullansın.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  13. İki Şehir Bir Meryem; Sevgili Meryem, mutlaka dikersin merak etme, herkes dikiyor zaten, basit projelerle başlamak her zaman cesaret verir. Nude tonlarında parlatıcıyı ben de denemek amaçlı aldım, Maybelline ürünleri, Rimmel ürünleri fena değil bence indirim dönemlerinde her hangi birinden deneme amaçlı alabilirsin;) Sevgiler.


    kocam bana topaç der; çok teşekkür ederim, fotoğrafların şeklinden rahatsızım ama yapacak bir şey yok, yaz için etek hakikatten kurtarıcı;)

    Sezo bigo; moral veren sözlerinize çok teşekkür ederim. Çok incesiniz. Sağ olun.

    Mehtap Kaya; Mehtap Hanım, çok teşekkürler, evet iyi günlerde kullansın, sevgiler benden de..

    YanıtlaSil
  14. Etek çok hoş. Ayakkabıda. Benim böyle aklıma takılanlara karşı bir sözüm var. İçine sinseydi hemen alırdım diyorum. :)

    YanıtlaSil
  15. canım bende dondum bloga ve geldım yanına..sandaletler guzeller ama sortlarla kıbar eteklerle kaba olabılır mı bılemedım :) nane tadındakı ruju cok merak ettım ve sonra dıksı makınem olup hala dıkıse baslayamadıgıma uzuldum :(( cunku ıp hep bosa cıkıyor pofff

    YanıtlaSil
  16. Canım özledik seni..Nerelerdeydin :)Bu arada hepsi çok güzel :)Bir daha bu kadar uzun bir süre ara verme olur mu :)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Bu tarz etekleri bende seviyorum pratik ve kullanışlı oluyor sahibi güle güle kullansın.Ayrıca özledim senide postlarınıda :) sevgiler

    YanıtlaSil
  18. suhuba: çok teşekkürler eteği beğenmene çok sevindim. Ben de tam olarak dönemedim aslında bloğa;)) hem çok yoğunum hem de tam kıvamına gelemedim.. Sevgiler.

    KoKoŞ KeLeBeK; sen de hoş geldin canım. Sen de yavaş yavaş dikersin birşeyler hemen olmaz zaten. Hem dünyalar tatlısı oğlun var biraz büyüsün güzelim;) öptüm. Sevgiler.

    Büşra Kahveci: Büşra'cığım çok teşekkürler. Sağ ol. Ben de seni merak ediyorum, ah kim bilir neler yaptın, neler tattın;)) Sevgiler benden de..

    nuryyl;evet çok kullanışlı hakikatten. Ben de seni özledim canım. Sevgiler benden de..

    YanıtlaSil
  19. hangi ruj yakışmaz ki sana cnm benim:))) eteğine ve kesene bayıldım!!! kese gerçekten çok tatlı bir hediye ve hediye paketi fonksiyonuna sahip çok güzel düşünmüşsün cnm. Sandeletleri de beğendim, açıkcası ben böyle bilekli sandaletleri ve ayakkabıları çok seviyorum ve tercih ediyorum sana da tavsiye ederim:)))
    özleme kısmına gelince bir hayli özlettin tabii:P
    sevgiler, öpüyorum

    YanıtlaSil