29 Mart 2016 Salı

Zigzag Desenli V Yaka Bluz ve Şifon Bluz

   Merhaba, 

   Kışlıklarları atlayıp ben baharlık ve yazlıklara geçiş yaptım bile. Arada kışlıklardan diktiklerimden de yayınlarsam şaşırmayın. Tamamen içimden geldiği gibi hareket ediyorum. Bazen bir desen buna neden oluyor, bazen rengin kendisi ile yoğun bir ilgi içinde olabiliyorum, tek neden bu aslında.  Kolay ve ferah yazlık giyilebilecek bu iki parçayı İnstagramda yayınlamıştım.




   Sol taraftaki atlet bluzumun şifon kumaşı sevgili arkadaşım lilibebek'in bana hediyesiydi. Nihayetinde dikmiş olmam mucize gibi!! Belki de deseni çok sevmekten kaynaklı ne yapacağını bilememekti doğrusu benimki. Sizlere de oluyordur, kumaşı çok beğenip ne yapacağınızı bir türlü bilemeyebilirsiniz. Bunu çoğumuzun yaptığını tahmin ediyorum.

  Zigzag desenli kumaşımı ise geçen sene olmıştım siyah ve beyazın cazibesine kapılarak. Üzerime ceket alıp iş yerimde giymeye başladım bile!   Üzerimde fotoğraflama fırsatım olursa paylaşacağım yeniden. 
Bu arada Singer 150 prova mankenimle de gayet güzel çalışmaya başladık gördüğünüz üzere. Bakalım devamında neler gelecek?   

6 yorum:

  1. Prova mankeninden ben de istiyorum ama evim çok küçük. Cicek desenli bluz tablo gibi gerçekten . Zigzag desen de siyahla çok şık olur. Ben de koşan çok sıkıldım bahar gelsin de tırı tırı dolaşsak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili Pınar, sana katılyorum:).

      Sil
  2. Oh oh yaz gelse de giyinsek:D Bu arada gönderdiğim kumaşın ellerinde şekil bulması çok onur verici... Ellerine sağlık. Zihzah olanı ise bir klasik. Sarı bir pantalon ya da etekle hayal ettim ama senin tarzın değil pek biliyorum. Bakalım sen nasıl kombinleyeceksin. Merakla bekliyorum paylaşımını...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, Suzy ciğim. Kumaş öyle yumuşak öyle güzel bir dokuya sahip ki, kıyamamıştım bir türlü, bu şekliyle içime sindi, çok teşekkürler. Sarı etek olayına gelince evet aslında düşünüyorum sarı bir kalem etek yapmayı istiyordum. Bu sene sürekli etek dikesim önümüzdeki günler bakalım ne gösterecek, çok teşekkürler yeniden:)

      Sil
  3. Bu sene siyah beyaz sezonun rengi. Güle güle giy. :)

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım böyle rahat modelleri çok seviyorum ben de.

    YanıtlaSil