31 Mart 2017 Cuma

Nakışlı Gömlek Elbise / Tünik

Merhaba,

Nakışlardan elbiseler, bluzlar, gömlekler, montlar, çantalar, hatta kabanlar bile nasibini aldı. Dolayısıyla oldum olası nakışa meraklı olan benim için bu trenden birkaç parça giysimin olması kaçınılmaz. Aşağıda gördüğünüz nakış kısmı hayli geniş gömlek elbise de görünce edinmek istediklerimden oldu açıkçası, gerek aplike bulup kendiniz yapabilir, gerekse satın alabilirsiniz.  Nakışlı ve işlemeli giysiler konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Kimine gereksiz ve göz yorucu görünebiliyor. Ben bu düşüncede olmadım hiçbir zaman ve çiçek, böcek, çeşitli nakışlar ve işlemeler her zaman hoşuma gitmiştir. Bu amaçla Kurdele ve Brezilya nakışı kursuna gitmişliğim de var, eski yayınlarda bahsetmiştim. 
 




 Mavi beyaz çizgili gömlek elbise SHEIN : Buradan
Ayakkabı : Celal (eski)



4 yorum:

  1. Merhaba...Ben normalde böyle trend şeyleri pek satın almam zamanı çabuk geçiyor diye ama bende bu nakış işini sevdiğim için dayanamadım hatta bir iki parça daha almak istiyorum. Gömlek elbise çok güzel, çok yakışmış, güzel günlerde kullannın

    YanıtlaSil
  2. Sekiz on yıl önce olsa bayıla bayıla giyerdim ya da bir yerlerde kullanırdım . zamanla her şeyi, her rengi düz sevmeye başladım, detaysız.
    Renk model ayakkabı ve duruşunla çok güzel görünüyor. güle güle giyin Handan hanım. sevgilerimle

    YanıtlaSil
  3. Çok şık güle güle kullan :)

    YanıtlaSil