8 Mart 2017 Çarşamba

Zaful Çanta Setleri

   Merhaba,

   Uzun zamandır çanta setleri farklı sitelerde dikkatimi çekiyordu, eskiden de ikili setlere alışkınız, çanta ve cüzdanı gibi... Ama geçen seneden bu yana daha geniş setlerin satışlanın başladığını görmüştüm ve sevmiştim bu fikri. Çünkü bu setler öyle ki; en az ikili takım olarak başlayıp, 6 parça gibi daha geniş ürün yelpazeli çanta setlerine kadar uzanıyordu. Bir çantanın farklı başka kopyalarına sahip olmak iyi fikir diye düşünüyorum. Bu setlerin en geniş yelpazesi ise Zaful'da mevcut. Zaful oldukça geniş yelpazeli bir alış veriş sitesi aynı zamanda. Pekçok ürünü bir arada bulabilirsiniz. Giyimden, ayakkabıya, aksesuardan, takılara ve mayodan, tatil giysilerinize  kadar.

 Aşağıdaki setleri oldukça beğendim. Hani bir çantanın dokusunu, desenini, rengini aşırı seversiniz de , keşke bunun bir minik boyutu olsaymış dersiniz, hatta keşke bu çantanın cüzdanı da olsaymış diye içinizden geçirirsiniz ya, işte bu setler tam da bu ihtiyaçları giderecek türden. Kimi setler ise öye uygun fiyatlı ki, bir çanta fiyatına birkaç parça ürünü rahatlıkla alabiliyorsunuz. Omuz çantası, el çantası, cüzdanı, makyaj çantası ve hatta anahtarlığı olanlar da var. 

Sizler hangi tarz çantaları seviyorsunuz?.. Ürün yelpazesini oldukça geniş tuttum, şık örneklerden spor çantalara kadar, fazlasını Zaful 'un kendi sitesinden de bulabilir, inceleyebilirsiniz.


Zaful, Zaful's bags

1- Siyah çanta seti BURADAN
2- Kırmızı çanta seti BURADAN

Çanta Setleri, Bag Sets, Zaful's Bags
3- Taba rengi 6 'lı set BURADAN
4- Taba rengi 3'lü set BURADAN


5- Siyah sırt çantası seti BURADAN
6- Pembe gri çanta seti BURADAN



7- Metalik 6'lı çanta seti BURADAN
8- Metalik Pembe 5'li çanta seti BURADAN





9- Van gogh, "yıldızlı gece" esintili çanta seti BURADAN
10- Tropikal desenli çanta seti BURADAN 

 Güzel bir hafta olması dileğiyle.. 

 

2 yorum:

  1. 5 numara harika tam benlik :) yeni yazıma da beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  2. Zafulu seviyorum. Güzel seçimler canım...

    YanıtlaSil