26 Nisan 2013 Cuma

Puf Yelekler (Puffer Vest)

   Bahar gelse de  aralıklarla Mayıs'a kadar yağmurlar devam edecektir, özellikle de benim yaşadığım şehir adına bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu puf yelekler bu değişken havalarda kurtarıcı gibi görünüyor, bizlerin de pekala yapabileceğini düşünsem de hazır modeller de son derece cekici.    Bunları gördükten sonra bakalım canım dikmeyi isteyecek mi bilemiyorum:)  Ama satın alınmak istenirse de bence gayet hoş modeller, hepsi gözüme çok çarpıcı görünüyor.
 

Puffer Vest 2
 
Puffer Vest 3
 

 

 
 
 
 
 
 
Sevgiler...
 
 
Görseller:
 
 


 
 

25 yorum:

  1. böyle yelekleri ben en çok çocuklarım için kullanırım parka giderken yanımda bulundurur terlediklerinde yada rüzgar esdiğinde hemen giydirmek için :)
    gerçektende çok güzel bir kurtarıcı.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrusu çocuklar için olanını da çok seviyorum;)

      Sil
  2. Ne kadar güzeller insanın içini ısıtıyor.

    YanıtlaSil
  3. Çok kullanışlı oluyor bu tarz yelekler bende çocuklara dikmeyi düşünmüştüm ama fırsat olmadı,ben sarı rengi çok beğendim dikersen bize de anlat canım ben deneyemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nur, yapınca yayınlarım var aslında aklımdan geçen birşey;)

      Sil
  4. Benim gibi azıcık tombullara göre değil ama ben de bayılıyorum bu yeleklere. Hem sıcak tutuyorlar hem de kollara serbestlik veriyorlar.

    Teşekkürler paylaşım için canım,mutlu hafta sonları!

    YanıtlaSil
  5. Evet herkes de olması gereken bir model bunlar bencede.. Ara havalarda kurtarıcılar.. Bende de var fakat epey eskidi bende bir tane alırım diye düşünüyordum. Dikmeyle de uğraşmam herhalde, hakikaten çok güzzel modeller var ve böyle kırk yılda bir giyilen modellerde ben almaktan yanayım :) Yıllarca giyilecek nede olsa :)

    YanıtlaSil
  6. GAP şahane seçimlere sahip cidden :)

    YanıtlaSil
  7. Özellikle bizim gibi Eskişehir Ankara gibi şehirlerde yaşayanlar için tam zamanı bence. Çok şık modeller seçmişsin canım:)

    YanıtlaSil
  8. Havalar biraz dengesiz gidiyor, ne giyeceğimizi şaşırdık :) Bu pufuduk yelekler böyle zamanlar için çok uygun. Size çok yakışacağı da kesin.

    YanıtlaSil
  9. dediğin gibi bize lazım şeyler bunlar:))) ben limon sarısına bayıldım kesinlikle böyle bişeye de ihtiyacım var aslında iyi hatırlattın cnm, benim de böyle bişey edinmem lazım, aklındakileri merak ettim ben de, her zamanki gibi sabırsızlıkla beklemekteyim!
    sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  10. Bence aklınızdan geçeni yapın; bize de gösterin...

    Şüphesiz bu yelekler çok güzel; kaldı ki bu ve benzeri çok sayıda yelek aldımi, kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ama sizin ellerinizden çıkanlar kadar sıcak ve bizden gelmediler benim gözüme nedense :D

    Merakla bekliyorum kendi adıma :)

    Sevgilerim ve en içten selamlarımla
    Haftasonunuz çok güzel geçsin....

    YanıtlaSil
  11. GAP'in kırmızısını çok beğendim, sarının yakası çok güzelmiş. Denersen mutlaka fotoğrafla canım, benim gibi yeni başlayanlara örnek olsun :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. colette; yok onların yapısından kaynakalanan bir kabarık form yüzünden öyle duruyor bence ama kol serbestliği hakikkatten büyük avantaj Nilgün Abla'cığım, Sevgiler benden de..:) Sana da iyi hafta sonları..

    senayatılgan; evet bazı modelleri dikmek yerine satıl almak daha iyi oluyor gerçekten. Ben ceketleri aslında bu anlamda öyle düşünürüm mesela dikilemeyeceğinden değil özel aletlerle ütülenip şekillerinin hep profesyönelce verilmiş olmasından..


    Sequin: Güzel evet;)

    Shelby; Haklısın canım, bizler için biçilmiş kaftan;)teşekkürler canım.

    Beniyisimi; Zeynep'ciğim bendensin canım;)))

    NOWACRAFT;Sevgili Nowa Hanım çok teşekkürler, sevgiler.

    Melislicious; Melis'ciğim haklısın, benimki ne vakit biter bilinmez ama hoş duruyor modeller, ben de benimki bitince nasıl birşey olacak merak ediyorum doğrusu;) Sevgiler.


    Belle Amie; Çok güzel değil mi ;)

    Nurdan Kanber; Çok teşekkürler Nurdan Hanım, eksik olmayınız güzel ve cesaret veren cümleleriniz her zaman bende çok yüksek motivasyon sağlamıştır bilesiniz;) sevgiler ve selamlar benden de..

    Semra Demir; Semra Hanım, kırmızı her zaman beni de cezbetmiştir, esasen seçtiğim her model bende güzel etkiler bıraktı benim yapmak istediğim biraz daha farklı olacak tabiki havalar çok ısınırsa ben de kışa doğru giyerim;) Sevgiler.


    YanıtlaSil
  13. Hepsi çok güzel ama ben en çok kırmızıyı beğendim :)

    YanıtlaSil
  14. sarıyı sevdim, kırmızıyı sevdim !!yok yok ben hepsini sevdim, hepsinden birer tane olsun isterim.
    fazla mal göz çıkarmaz :)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Ne güzel bir paylaşım olmuş her zevke göre birçok model....

    YanıtlaSil
  17. kırmızı yelek bence cok seker zaten cok seveırm bu tazr yeleklerı kurtarıcı oluyor gercekten

    YanıtlaSil
  18. Hiç kullanmasam da Cok begenıyorum.cok hos paylasımlar.

    YanıtlaSil