3 Aralık 2012 Pazartesi

Bere Süsleme






   Henüz karlar yağmadı buralara  ama ben biraz erken  davrandım kar yağdırmakta :). Bereleri önceden süslemiştim. Gri tonlu olana inciyi yakıştırdım, kahve tonlu olana da altın rengi ve kahve rengi irili ufaklı boncuklarla süsledim, basit bir uygulama ama berelerin havasını tamamiyle değiştiriyor...

13 yorum:

  1. incilerle süslemek çok iyi fikir, ben eskiden pullarla süslerdim ama birüsre sonra pullardan sıkılıyo insan, inci daha bi zarif modası geçmiyo. Ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melislicious; Pullar da güzel ben de bu süslemelerde karar veremem çabuk, bir onu üzerine yerleştirir bakarım, başka bir materyal koyarım, hasıl biraz zor karar veririm genelde böyle süslemelerde:). Her bir materyal ayrı durabiliyor; eldivende başka, şapkalarda başka:). Teşekkürler, güzel yorumuna. İnci basit fakat etkili olabiliyor kullanıldığı yere göre;), sevgiler.

      Sil
  2. zarif ve şık olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eylül harikalar diyarında; çok teşekkürler:). Basit ama fark yaratmaya yetiyor:).

      Sil
  3. inciler ayrı bir hava vermiş bereye canım.emeklerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutfagabuyrun; çok teşekkürler:) benden de sevgiler.

      Sil
  4. Çok şık olmuş ellerinize sağlık ayrıca bloguma bıraktığınız güzel yorum için teşekkür ederim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Kaya; çok teşekkürler. İkiz evlat merakım vardır benim de, o yüzden ayrıca bir ilgimi çekti güzel yavrularınız; sevgiler benden de.

      Sil
  5. Sevgili arkadaşım ikisi de çok şık olmuş, eline, koluna sağlık, biliyor musun ben de daha dün bir bere aldım, kış geldi, hazirana kadar beresiz çıkmam ben sokağa çok üşüyen biriyim çünkü, güle güle giy canım..
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bücürükveben; Müjde Hanım, çok teşekkürler. Basit bir uygulama gerçekten ancak giyilince gösteriyor çoğu şey kendini.. Giysi, şapka, eldiven vs.. Ben de çok üşürüm:) Soğuk şehirlerde yaşıyoruz, yanyana iki komşu şehir;). Şehirler soğuk olsa da gönüller sıcak, sevgiler.

      Sil
  6. Çok şeker olmuşlar canım, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seher Taşçı; çok teşekkürler Seher'cim.

      Sil
  7. evet kesinlikle havasını değiştirmiş :) hımm bende yapsammı acaba:)

    YanıtlaSil