26 Aralık 2012 Çarşamba

Blogger Buluşması

   Sevgili arkadaşlar, yıllık iznimden  kalan  günlerimi dinlenerek ve biraz da farklı şeyler yaparak değerlendirmak istiyordum. İmkanlar elverdiği ölçüde sıkışık ve karmaşık bir zamanlamaya denk gelse de olaylar. İstanbul' dan bazı sevgili dostların gelmesi veya benim oraya gitmem şimdilik mümkün olmayınca bari buradaki blog arkadaşlarımızla bir araya gelelim düşüncesi oluştu. Düşüncede kalmasın gerçeğe dönüştürelim ortak isteği olunca; ben, Nowacraft ve Melislicious bir araya geldik. İyiki de bir araya gelerek kısıtlı zamanlara da olsa bu tanışmayı sıkıştırmışız. Kısıtlıdan kastım yeni yıl öncesi karışan ve hareketlenen koşuşturmaca trafiği vs. . Değilse bir araya geldiğimizde zaman su gibi aktı geçti. Güzel arkadaşlarım yüzlerini göstermeseler de ben yüzyüze sohbetimde; yaptıkları işler kadar kendileride son derece güzel olan bu insanların yüzlerini sizlerin de görmesini isterdim. Sevgili Melislicious  (Melis) ve Nowacraftçok güzeller bakmayın bloglarda kendilerini göstermediklerine ve bir o kadar da hareketli ve cıvıl cıvıl insanlar. Sohbet masada yetmedi ayakta da devam ettik. Yeniden görüşmek dileğiyle ayrıldık. Ayrıca güzel hediyeleriyle de çok mutlu ettiler, teşekkürler. Güzel buluşmamızdan kareler yok, böyle istedik;). Yoğunluğumdan dolayı şimdilik kaçıyorum, sevgiler:).

14 yorum:

  1. ayyyyyyyyy cnm benim!!! çok mutlu oldum var ya cidden harika keyifli bir gün geçirdim, iyi ki buluştuk:))) iyi ki böyle güzel bir fikir sundun, inan çok memnun oldum, sizler gibi harika insanları tanıdığıma! en kısa zamanda tekrarlayalım bence, doyamadım ben:)))
    öpüyorum çooooookkkkkkkkkkk!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melis'ciğim, kesinlikle katılıyorum sana:) ben de teşekkür ederim. Bu arada, ben kendimi bir hayli izin modundan çıkartamadım, ancak yazıyorum. Bloglardan uzak kaldım:)). Umarım senin de gezin güzel geçer ve yine bir fırsat bulup bir araya geliriz. Sevgiler.

      Sil
  2. Harika olmuş kimbilir nasıl eğlenmişsinizdir kıskandım valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gulsah aydin: çok teşekkürler, seninle de buluşuruz inşallah neden olmasın;) mutluluk duyarız.

      Sil
  3. Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Sizleri gerçek ortamda tanımaktan, güzel sohbetinizi paylaşmaktan ziyadesiyle mutlu oldum. Her ikiniz de gencecik, pırıl pırıl, potansiyeli yüksek, çok güzel insanlarsınız.
    Yeni yıl benim için şans getirecek inşallah, çünkü uzun zamandan beri ilk defa yeni yıl hediyesi aldım; Üstelik hem işlevsel hem güzel.
    Hem hediye hem de bu buluşmayı organize ettiğiniz için bir defa da buradan teşekkür ediyorum.
    Tekrar görüşmek dileği ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NOWACRAFT;Daha nice buluşmalar olur umarım. Güzel kuşlarınız evimde yerlerini aldılar, asıl ben teşekkür ederim:). Pekçok anlamda tecrübelerimizi paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Sevgiler.

      Sil
  4. bizim dört aydır yapmayı planladığımız programı yapmışsınız tebrik ederim vallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. emir begit;teşekkür ederiz, gerçekten yıl bitmeden yapılacaklar listesine alınız; keyifli olur bence;).

      Sil
  5. keske bende gelse ıdım nerede bulusma orada ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Grace Happy: buluşmalar hakikatten keyifli oluyor. Bir dahakine sizi de bekleriz;).

      Sil
  6. Harika :)))
    Ne iyi yapmışsınız, keşke orada biz de olabilseydik :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nurdan Kanber; İnşallah benim içinde geçerli aynı duygular. İnşallah gerçekleştireceğiz;) sevgiler ve selamlar kocaman.

      Sil
  7. blogger buluşmalarını bende çok seviyorum. keşke biraz fotoğrafta paylaşsaydınız :)

    YanıtlaSil
  8. PINKY FASHION; bir dahaki sefere fotoğraf da olur umarım:)... sevgiler.

    YanıtlaSil