4 Mart 2013 Pazartesi

Kolay Tunik ve Bluz Modelleri

   Merhaba,  alttaki görselleri "BEN İYİSİMİ" blogunda gördüğümden beri paylaşmak niyetindeydim, kendilerinin izniyle, birbirinden pratik ve kolay dikiş örnekleri bulabileceğiniz postunun ilk karesini sizinle paylaşıyorum devamını "BEN İYİSİMİ" blogunda bulabilirsiniz. Blogunda  her güne birbirinden güzel ve dekoratif  objeler, yaşam kolaylaştıran öneriler, göze hitap eden aperatifler ya da pastalar, bulunuyor yayınlarında, daha fazlası da var tabiki, bence bloguna mutlaka bir göz atın derim.
 
   İşte dikişle ilgilenen hanımlara kolay ama bir okadar güzel sonuçlar elde edilebilecek pratik dikiş örneklerinden ilk kare, devamı burada.



24 yorum:

  1. Günaydın Handan'cığım :) İlgin beğenin ve paylaşımın için teşekkür ederim:) Güzel bir hafta olsun diyor İzmir'den kocaman sevgilerimi gönderiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben İyisimi; Günaydın:). Rica ederim, ben her güne özenle seçtiğiniz şeyleri merak ediyor, ilgiyle takip ediyorum. ben de size güzel bir hafta diliyorum, sevgiler:).

      Sil
    2. Handancım günaydın, tünikler çok güzel, eline sağlık, dikiş bilmek harika bir şey ben çizmesini severim giysi modelleri filan çok hoşuma gider ta lise yıllarında merak sarmıştım hala da severim ama dik deseler dikemem:)))))sevgiler canım iyi haftalar...

      Sil
    3. bücürükveben; Benim değil BEN İYİSİMİ blogunda yayınlanan modeller Müjde Hanım. Çizim konusundaki güzel yeteneklerinize şahit olsak da bence bunlar buzdağının görünen yüzü sizin kimbilir daha nice güzel çalışmalarınız olmalı:) sevgiler.

      Sil
  2. handancım çok şıkmış gerçekten hemde pratik sen dik görelim sonraada biz dikelim :) arkadaşınıdını da ziyaret edelim bakalım..

    YanıtlaSil
  3. çok pratik ve hoşlar teşekkürler sayende güzel bi blog daha buldum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de görmüştüm, çok pratik ve kullanışlı modeller.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Bu tarz çabuk biten işleri seviyorum. İnsanı cesaretlendiriyor:) Paylaşım için teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  6. Hahahahaaaa valla tam benlik bu modeller, hem deli, hem tembel isi:))))

    YanıtlaSil
  7. güzel blogmuş hemen gittim üye oldum :)
    çok teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  8. cnm çok güzel ve pratik bir modelmiş bahar ve yaz aylarında üfür üfür çok güzel olacaktır, çok sevdim modeli birçok kombin geldi aklıma hemen, bu güzel paylaşımın için teşekkürler.
    Ama benim burda değinmek istediğim önemli bir konu ise senin nezaketin, alıntı yapman aldığın kaynağı göstermen, bu herkesin yapmadığı birşey maalesef, insanlar buna gerek duymuyorlar seni birebir taklit edip bir ilham aldım deme nezaketini bile göstermiyorlar.
    Bunu gerçekten çok objektif olarak söylüyorum duyarlılığın için tebrikler, örnek bir bloggersın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de harika bir blogger kendisi:) Nezaketi, samimiyeti, algısı ile :)

      Sil
  9. Ceyda Çiçek; Çok teşekkürler, pratik dikişe meraklı çok insan var çünkü zaman kıymetli;)

    X madame;rica ederim, beğenmenize sevindim;)

    NOWACRAFT; evet çok pratikler değil mi?;)

    Shelby; Seher’ciğim her zaman pratik modeller önemli, bir de insanın içine sinerse mesele yok, her zaman her pratik model hoş durmasa da zaman zaman enteresan işler çıkıyor ortaya değil mi;) sevgiler canım.

    mevlüde Turk; Mevlüde Hanım, beğendiyseniz ne mutlu, evet pratikler detayları; “BEN İYİSİMİ” blogunda..

    zulaltan filiz; çok teşekkürler Filiz Hanım, gerçekten hoş şeyler paylaşılmış değil mi;) ?

    Melislicious; canım örnekler fena değil gerçekten da basit ve pekçok kişinin uygulayabileceği kolaylıkta..
    Evet bahsettiğin konu çok önemli, “Kaynak” göstermek gerek. Göze soka soka aynısını yapıp, kaynak belirtmemek, bir yayını daha dün sen yapmışsan, bugün de aynı şeyi ben yapıyorsam üstelik de dün sana yorum yazmışken…, burada etik olmayan bir durum var demektir, bunlar yanlış belki de çocukça şeyler ama bunun yaşı yok ben geçenler de gördüm hanımefendinin teki bir blogdaki resimleri aynen kopyala yapıştır yapmış aynısı, yani neticede bu görseller internet ortamında taratılınca zaten kimin neyi yaptığı ortaya çıkıyor. Gerek yok böyle şeylere.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar :)

    Handan'cığım gün bitmeden ben de bir şeyler söylemek istedim.. Bugün sayende çok keyifli bloglar ve onların sahibeleri ile tanıştım. Süper canlı istekli yorumlar aldım, takibe alındım, herkesin nefesini ensemde hissetmeye başladım:) Şaka bir yana bugün sayende süper bir gün geçirdim. Blogumu izleyen tüm dostlarımı izliyor blog listeme kayıt ediyorum :) Sıralamayı da güncellemeye göre yaptığımdan en taze olanı en başta görebiliyorum :) Emeğe her zaman ve her zaman saygım sonsuz o sebeple de izin alırken gösterdiğin nezaket ve takibinde yaptığın tüm yorumlar için çok teşekkür ederim:) Farkı fark eden gözlerine de ayrıca teşekkür ederim :)

    Hepinize İzmir'den kocaman sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  11. bu model harika bir şey aldım kendime geçen hafta. şimdi görünce, dikesim geldi değişik değişik kumaşla bir sürü :)

    ayrıca blog tavsiyesi için teşekkürler. ne iyi oldu :)

    YanıtlaSil
  12. Ben İyisimi; Merhaba, gün bitmeden nezaketle hemen geri dönmeniz asıl büyük incelik oldu, eminim insanlar sizi keyifle takip edeceklerdir, çok sevindim, fark farkediliyor da, bazen inat edip farketmek istemiyorum diyenler de oluyor tabiki:)) hehehe neyse, onlar işin ayrı tarafı. Eminim keyif alacağınız nice dostluklar da olacaktır, ben de çok mutlu oldum bu durumdan, sevgiler Eskişehir'den de;).

    sırrakalem; evet gerçekten böyle tavsiyeler iyi oluyor. Bazı nedenlerden ötürü önermek değil de; gerçekten objektif olarak değerlendirmeye çalışıyorum, hatamla kusurumla artık, karar vermek diğer arkadaşlara kalıyor, herkes herşeyi beğenmeye biliyor neticede kararı arkadaşlara bıraktım, güzel yorumunuza çok teşekkür ederim:), sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir kumaşla harika şeyler çıkar bu modelle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamı Blogunda daha da güzel modeller var bir bakın derim:).

      Sil
  14. keşke geçen hafta görseydim :((
    yeni bir bluz yaptım kendime böyle bol rahat birşey olsun istedim
    ama bu modeli görünce aslında istediğim buymuş dedim
    nasılda kolay üstelik
    olsun bundanda yaparım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tulay Demirbas; canım dahasını da yaparsın elbette, neden olmasın;) yaz uzun, bahar da var birkaç model çıkar bunlardan devamına blogundan bir bakmanı öneririm, sevgiler.

      Sil
  15. Ne kadar şık... Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek Afiyan Avcı; Evet şık örnekler, benden de sevgiler:).

      Sil
  16. Bu güzel paylaşımın için teşekkürler canım.Şimdi önerdiğin arkadaşı ziyarete gidiyorum:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  17. Ben de pek meraklıyım eski ya da giymediğim şeyleri değiştirmeye, değerlendirmeye..ama oturup da bu aralar hiç bir şey yapasım yok..bu bluz modelini denemek lazım..hoşuma gitti.Eskiden kalama başörtüleri var mesela bende..kare şeklinde ama bluze dar gelir sanki..ne dersiniz.. nasıl değerlendireyim...?

    YanıtlaSil